آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

نانوحباب‌ها موجب افزایش سطح زیر کشت توت فرنگی هیدروپونیک شدند

نانوحباب‌ها موجب افزایش سطح زیر کشت توت فرنگی هیدروپونیک شدند

یکی از گلخانه‌دارهای هیدروپونیک با کاربرد فناوری نانو حباب تولید شده در یکی از شرکت‌های فناور توانست سطح زیر کشت خود را افزایش دهد مهندس اتحادی یکی از گلخانه‌دارهایی است که برای کشت توت‌فرنگی از دستگاه نانو حباب استفاده کرده است. ادامه مطلب ...

تولید یک میلیون و ۳۵۲ هزار تن آبزی

تولید یک میلیون و ۳۵۲ هزار تن آبزی

رییس سازمان شیلات ایران از تولید یک میلیون و ۳۵۲ هزار تن آبزی خبر داد و گفت: ۷۵۱ هزار تن آن از راه صید و صیادی و ۶۰۱ هزار تن از طریق آبزی‌پروری بوده است به گزارش   به نقل از مهر ، سیدحسین حسینی رییس سازمان شیلات ایران در گفتگو با رادیو اقتصاد، گفت: سازمان شیلات ایران با همکاری شورای عالی صنایع دریایی در موضوعات مختلفی همچون شناورهای صید و صیادی و پشتیبان، زنجیره‌های ارزش آبزی‌پروری در داخل که مراحل پیش از تولید و فرآوری را در بر می‌گیرد، هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهد تا ایران همچون سایر کشورها به سمت و سوی تأمین پروتیین از طریق آبزیان حرکت کند. ادامه مطلب ...

فرآوری ماهیان ریز صید شده، یکی از راه‌های ارزان‌سازی آبزیان

فرآوری ماهیان ریز صید شده، یکی از راه‌های ارزان‌سازی آبزیان

سازمان شیلات ایران برای ورود ۱۲۵ هزار تن از ماهیان ‌ریز در سبد صید که قابلیت تبدیل شدن به غذاهای آماده و ارزان به سفره مردم را دارد، برنامه‌ریزی می‌کند به گزارش   به نقل از مهر ، سیدحسین حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در برنامه‌ای تلویزیونی به بیان سیاست‌ها و عملکرد حوزه شیلات و آبزیان پرداخت و گفت: نقش‌آفرینی شیلات در تأمین امنیت غذایی در تمامی فعالیت‌های کشاورزی در آب خودنمایی می‌کند. ادامه مطلب ...

بهبود ساختار و جامعه میکروبی خاک کشاورزی با نانوحباب اکسیژن

بهبود ساختار و جامعه میکروبی خاک کشاورزی با نانوحباب اکسیژن

بررسی‌های اخیر محققان نشان می‌دهد که نانوحباب اکسیژن می‌تواند از طریق بهبود ساختار خاک، عملکرد آن را در بخش کشاورزی ارتقاء دهد به گزارش   به نقل از برنا ، فشردگی و عدم نفوذپذیری از مشکلات رایج خاک در زمین‌های کشاورزی است که به طور مداوم کشت می‌شوند و تأثیر منفی بر عملکرد محصول دارند. ادامه مطلب ...