پانزدهمین نمایشگاه صنعت غلات و آرد و نان از 16 شهریور ماه برگزار میشود این نمایشگاه در در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد. ادامه مطلب ...

پانزدهمین نمایشگاه صنعت غلات و آرد و نان از 16 شهریور ماه برگزار میشود این نمایشگاه در در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد. ادامه مطلب ...
قیمت برنج خارجی درجه یک با ۴۶ درصد افزایش و برنج ایرانی درجه یک با ٣. ادامه مطلب ...
مرکز آمار بیشترین و کمترین تورم خوراکی ها را اعلام کرد که بر اساس آن برنج ایرانی، روغن نباتی و مایع، گوجه فرنگی، پرتقال، قند و شکر بیشترین کاهش قیمت را بین خوراکیها داشتهاند به گزارش به نقل از ایسنا ، در دی ماه ١۴٠٢ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است: نان و غلات: در این گروه، اقلام رشته آش با ٣,۴ درصد و ماکارونی با ٢. ادامه مطلب ...
نوع تغذیه در کنترل دیابت نقش اساسی دارد تا جایی که بی توجهی به تغذیه ، تمام تلاش پزشکان را از بین می برد مصرف برنج برای دیابتی ها هم یکی از نکات تغذیه ای است که برای کنترل قند خون بایستی رعایت شود. ادامه مطلب ...
در گروه نان و غلات، اقلام «شیرینی خشک» با ۲۳ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. ادامه مطلب ...
طبق گزارش مرکز آمار ایران، در شهریورماه سال جاری بیشترین افزایش قیمت برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور مربوط به گروه سبزیجات و حبوبات است به گزارش به نقل از مهر ، مرکز آمار ایران طی گزارشی میزان تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور در شهریور ماه ۱۴۰۳ را منتشر کرد که به شرح ذیل است: گروه نان و غلات در این گروه، اقلام «شیرینی خشک» با ۱. ادامه مطلب ...
به مناسبت آغاز هفته اطلاع رسانی تغذیه صحیح حامد خدائی کارشناس ارشد تغذیه در خصوص یافته های جدید تغذیه ای می گوید به گزارش به نقل از روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت شمالغرب کشور ، به مناسبت آغاز هفته اطلاع رسانی تغذیه صحیح مصاحبه ای با حامد خدائی انجام شد که در ذیل می خوانید: لطفا در مورد اصول تغذیه صحیح توضیحاتی بفرمایید؟ تغذیه سالم جز ضروری یک زندگی سالم است ، یک رژیم غذایی اصولی بر پایه هرم غذایی تنظیم می شود که در این برنامه از تمامی گروه های غذایی به تناسب مشخص استفاده می شود. ادامه مطلب ...
مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو معاونت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه نان قوت غالب سفره ایرانیان است، از برگزاری کنگره ملی «نان کامل و فرآوردههای غلات» طی روزهای ۱۲ و ۱۳ دیماه به میزبانی این دانشگاه خبر داد به گزارش به نقل از ایسنا ، سیدمحمد مظلومی امروز، ۴ دیماه در نشست خبری «کنگره ملی نان کامل و فرآوردههای غلات» که در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، با اعلام این خبر بیان کرد: طرح تولید و عرضه نان کامل با همراهی سازمانهای متولی، اتحادیه صنف نانوایان، اداره غله و خدمات بازرگانی با محوریت استانداری فارس اجرا خواهد شد. ادامه مطلب ...