فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در پیامی به هموطنان توصیه کرد که به منظور جلوگیری از وارد شدن خسارت به منابع طبیعی بهویژه جنگلها و مراتع، نکات ایمنی را در ایام نوروز مورد توجه قرار دهند به نقل از سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، سرهنگ رضا اکبری در پیامی ضمن فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت به هموطنان، گفت: اکنون که به بهار طبیعت نزدیک میشویم، شایسته است علاوه بر بهرهمندی از طبیعت و مواهب الهی، از این میراث گرانبها حفاظت و مراقبت کرده، و مردم در سفرهای ایام نوروز و بهویژه روز طبیعت ضمن ممانعت از آسیب به منابع طبیعی، سهم خود را در حفظ، حراست و تأمین امنیت پایدار عرصههای منابع طبیعی ایفا کنند. ادامه مطلب ...
نور خورشید
محققان کشور با اجرای تحقیقاتی به روشی برای تصفیه آب و تولید سبز محصولات شیمیایی دست یافتند هدیه سادات حسینی از محققان طرح با بیان اینکه این طرح با عنوان «اصلاح پساسنتزی چارچوبهای فلز-آلی پایدار MIL و UiO و کاربرد فتوکاتالیزی آنها تحت نور مرئی» اجرایی شد، گفت: فرایند فتوکاتالیزی یک فرایند مؤثر و سبز است که طی آن بسیاری از واکنشهای شیمیایی تحت نور خورشید که یک منبع تجدیدپذیر و پاک است، رخ میدهند. ادامه مطلب ...
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از فعالسازی ۱۰ پایگاه اطفای حریق در کشور خبر داد و گفت: بهمنظور شناسایی ۶۶۵ نقطه بحرانی در استانها، ۱۱ پهپاد فانتوم ۴ برای ارزیابی حریقها و همچنین ۱۱ سبد حمل هوایی آب به استانها واگذار شده است به گزارش به نقل از ایرنا ،علی ملکی آهنگران با اشاره به شروع فصل گرما و احتمال وقوع حریق در عرصه های منابع طبیعی همچون جنگل ها و مراتع، افزود: طبق گزارشها، هر ساله بیشترین علت حریق ها در منابع طبیعی عوامل انسانی است که به صورت سهوی اتفاق می افتد. ادامه مطلب ...
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: در ۲ سال اخیر ۲۵۸ اخطاریه زیستمحیطی برای جمعآوری پلاستیکها به جالیزکاران صادر شده است که از این میزان ۶۷ مورد منجر به پاکسازی و ۱۹۱ مورد به مراجع قضایی معرفی شده است به گزارش به نقل از ایرنا ، امروزه به دلیل کاهش و کمبود آب در جهان و ایران جهت افزایش بهرهوری و صرفهجویی در مصرف منابع آبی، راهکارهایی برای جلوگیری از هدررفت آب به دلیل تبخیر از سطح خاک و همچنین بعد از شخم زدن ارایه شده است. ادامه مطلب ...
میوهای گرمسیری و استوایی به تازگی در ایران نیز کشت میشوند به گزارش به نقل از دلتامگ ، شهر آووکادو ایران را میشناسید؟ ایران نیز در سالهای اخیر قادر به کشت و تولید آووکادو شده است. ادامه مطلب ...
بادام هندی یکی از خوشمزهترین آجیلهای موجود است که اکثر مردم به آن علاقهمند هستند اما میدانید که شهر بادام هندی ایران کجاست؟ ایران به دلیل آب و هوای بسیار عالی که دارد و به علت تنوع در این آب و هوا میتواند در تولید و کشت هر نوع میوه، آجیل و یا سبزیجاتی موفق باشد به گزارش به نقل از دلتامگ ، بادام هندی درخت دارد و در واقع یک میوه دارد که در واقع این بادام هندی هسته آن میوه است. ادامه مطلب ...
به گزارش به نقل از اُکالا ، غوره، میوه نارس انگور است که طعمی ترش و دلنشین دارد و به عنوان چاشنی در انواع غذاها و سالادها استفاده میشود با فرا رسیدن فصل تابستان، غوره تازه به وفور در بازار یافت میشود و بسیاری از افراد به دنبال راههایی برای نگهداری و حفظ طراوت آن برای مدت طولانیتر هستند. ادامه مطلب ...
وقتی وارد این محوطه میشوید، نخستین چیزی که متوجه میشوید این کندههای بزرگ با قطر یک متر یا بیشتر است ریشهی آنها هنوز در خاکی است که در آن رشد کردهاند. ادامه مطلب ...
شربت آبغوره مثل شربت آبلیمو، جزو شربتهای خانگی و نوشیدنیهای تابستانی برای رفع عطش است که میتوانید به راحتی آن را به روشهای مختلف در خانه و با مواد سادهای درست کنید به گزارش به نقل از ایلنا ، آیا تا به حال طعم شربت آبغوره را به عنوان یک نوشیدنی تابستانی چشیدهاید؟ غوره جزو میوههای تابستانی است که خوشههای رسیده و ترش آن، اوایل تابستان آماده برداشت شده و معمولا آب آن به صورت چاشنی در طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی استفاده میشود. ادامه مطلب ...
فندق یکی از منابع غنی ویتامینهای A، B۱، B۲، C و E است که بههمراه املاح معدنی نظیر کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم، فواید زیادی برای سلامتی دارد مصرف فندق به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت استخوانها کمک میکند. ادامه مطلب ...
بیماری نیوکاسل یکی از مهم ترین بیماری ها است که در بین پرندگان شایع تر است عامل آن ویروسی به نام پارامیکزو است که با سرعت بالا تکثیر می شود. ادامه مطلب ...
از نمک سفید معمولی خسته شدهاید؟ نمک آبی ایرانی را امتحان کنید! این نمک منحصر به فرد با داشتن مواد معدنی خاص مانند سیلویت، آهن، کلسیم و پتاسیم، رنگ آبی طبیعی و جذابی دارد کریستالهای آبی این نمک، نه تنها ظاهر زیبایی به غذاهایتان میبخشند، بلکه تجربهای مانند سفر به آبگرمهای مجلل را برای حس چشاییتان به ارمغان میآورند. ادامه مطلب ...