آب و غذا

هلوی انجیری با طعم زعفران | میوه تابستانی که پاییز می‌رسد!

هلوی انجیری با طعم زعفران | میوه تابستانی که پاییز می‌رسد!

به گزارش   به نقل از مهر ، لرستان و شهرستان سلسله به رغم کوهستانی و سردسیر بودن شاهد تولید ارقام میوه‌های خاص و خوشمزه ای است که بخش عمده آن راهی بازارهای شهرهای مختلف کشور می‌شود هلو انجیری زعفرانی یکی از این نهال‌های میوه است که در لرستان پرورش پیدا می‌کند و نسبت به سرما مقاومت بسیار خوبی دارد و تا ۳۵ منفی صفر را تحمل می‌کند. ادامه مطلب ...

طرز تهیه مربای هلو انجیری+ نکات کپک نزدن آن

طرز تهیه مربای هلو انجیری+ نکات کپک نزدن آن

مربای هلو انجیری یکی از خوش عطرترین و متفاوت‌ترین انواع مربا است که می‌توانید آن را به صورت درسته یا خرد شده آماده کنید این مربا برای صبحانه یا عصرانه بسیار مناسب است و می‌توانید از آن برای تزیین کیک و دسر نیز استفاده کنید. ادامه مطلب ...

وبگاه آب و غذا را در شبکه های اجتماعی ایرانی دنبال کنید

هفته دولت گرامی باد