عضو هیات علمی گروه باغبانی دانشگاه بیرجند گفت: خامفروشی مشکل اساسی و عمده محصولات مزیتدار مانند زرشک و زعفران است و به دلیل نبود و کمبود امکانات و تجهیزات، صنعت فرآوری این محصولات را در خراسان جنوبی نداریم محمدحسین امینیفرد در رویداد استارتاپی که همزمان با پنجمین روز جشنواره ملی زرشک با موضوعات توسعه بازار، نکات تغذیهای، فناوری و بهداشت زرشک در دانشگاه بیرجند برگزار شد افزود: حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد زعفران تولیدی خراسان جنوبی بهصورت فله صادر و ۱۰ تا ۱۵ درصد این محصول فرآوری میشود. ادامه مطلب ...
وزارت بهداشت
رییس اتحادیه قنادان تهران گفت: با توجه به اینکه امسال به دلیل آزادسازی نرخ کالاهای اساسی، قیمتگذاری دستوری برای شیرینی نداریم، اما مردم می توانند هرگونه گران فروشی شب یلدا را گزارش کنند علی بهرهمند درباره وضعیت قیمت شیرینی در آیین شب یلدا، افزود: قیمت شیرینی بر اساس کیفیت و رتبه بندی توسط قنادی ها تعیین می شود، انتظار می رود قنادان محصول باکیفیت را با قیمت های مناسب به دست مردم برسانند. ادامه مطلب ...
بررسیهای میدانی نشان میدهد که به دلیل آزادسازی کالاهای اساسی قیمتگذاری برای شیرینی نداریم، بنابراین انواع شیرینی نسبت به سالهای گذشته با توجه به کیفیت و درجهبندی با نرخهای بالاتری عرضه میشود بررسیهای میدانی از شیرینی فروشیهای سطح شهر نشان میدهد برحسب کیفیت و درجهبندی قیمت هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، پای سیب بین ۱۰۰ تا ۱۲۵ هزار تومان، کیک یزدی بین ۷۰ تا ۸۵ هزار تومان، نارگیلی و گردویی بین از ۱۴۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، کشمشی و زبان بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، قرابیه تبریز بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان، کراکر گردویی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، کیک نوتلا بین ۱۵۰ تا ۱۶۸ هزار تومان، دونات بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، فرنتینا بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ هزار تومان، مافین بین ۱۳۰ تا ۱۴۵ هزار تومان، تارت میوه بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، تارت آجیلی بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، شیرینی آلمانی - سوئیسی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، قطاب برشی بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، دانمارکی نوتلا بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، میکادو بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، زولبیا و بامیه بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، شیرینی تر بین ۱۲۰ تا ۱۳۵ هزار تومان، کیک تلخ بین ۱۴۰ تا ۱۵۵ هزار تومان، چیزکیک بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، ترامیسو بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، ناپلئونی قیفی بین ۱۲۰ تا ۱۳۵ هزار تومان، خامهای درشت بین ۱۲۵ تا ۱۳۵ هزار تومان، باقلوا استانبولی بین ۲۰۰ تا ۲۳۰ هزار تومان، ترایفل بین ۱۲۰ تا ۱۳۵ هزار تومان و لطیفه بین ۱۳۰ تا ۱۴۵ هزار تومان است. ادامه مطلب ...
رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: در آستانه شروع ماه مبارک رمضان، قیمت مصوب هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک ۱۲۰ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو، ۱۰۰ هزار تومان تعیین شده است «علی بهرهمند» افزود: قنادان طی ماههای گذشته با اجرای طرح مردمی یارانهها، با افزایش قیمت مواد اولیه همچون آرد، روغن، شکر و تخم مرغ روبهرو شدند، اما به دلیل ماه مبارک رمضان و رعایت حقوق شهروندان باید این محصولات با نرخهای مصوب عرضه شود. ادامه مطلب ...
رییس اتحادیه قنادان تهران با بیان اینکه قیمت مصوب هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان برای واحدهای درجه یک ۱۲۰ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو، ۱۰۰ هزار تومان تعیین شده است توصیه کرد: مردم این محصولات را از قنادی های معتبر خریدرای کنند «علی بهرهمند» با بیان اینکه اکنون در مجموع ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینیفروشی دارای پروانه در سراسر کشور داریم که حدود دو هزار واحد پروانهدار در تهران فعالیت دارند. ادامه مطلب ...
سند جامع ۱۰ ساله «امنیت غذا و تغذیه» در نشست شورای عالی سلامت به ریاست رئیس جمهور تصویب شد سید ابراهیم رئیسی در نشست شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، امنیت غذایی را از مهمترین مسائل امروز جهان و موضوعی چند ساحتی دانست که باید بر اساس کار فرهنگی و برنامهای دانشپایه پیگیری شود. ادامه مطلب ...
سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: اگر قیمت شیر خام افزایش پیدا نکند قیمت محصولات لبنی تا پایان سال افزایش نخواهد یافت سید محمد رضا بی طبا سخنگوی انجمن صنایع لبنی در برنامه تهران بیست درباره گرانی لبنیات گفت: دلیل افزایش قیمتها در بازار محصولات لبنی با سایر بازارها متفاوت است. ادامه مطلب ...
ابهام واحدهای تولیدکننده محصولات غذایی درباره مرجع رسمی صدور مجوز حلال در نشست کارگروه شورای گفتوگو بررسی و مقرر شد هیات مقرراتزدایی این مسئله را با اولویت بررسی کند صدور گواهی و نشان حلال از سوی دستگاههای مختلف به درخواست واحدهای تولیدکننده محصولات غذایی، ابهاماتی را در فرآیند کار ایجاد کرده که مورد اعتراض بخش خصوصی قرار گرفته است. ادامه مطلب ...
با تصویب سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی ایران در سال ۱۴۱۱ کشوری برخوردار از امنیت غذایی متکی بر ظرفیت ها و قابلیتهای مردم محور، با تکیه حداکثری به تولید داخل خواهد بود طی هفته گذشته سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی توسط شورای عالی سلامت و امنیت غذایی شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و وزارت بهداشت با تشکیل کمیسیونهای تخصصی عهدهدار اقدامات اجرایی این سند شد. ادامه مطلب ...
بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، رهاسازی و کشت هر گونه محصول تراریخته در اراضی کشور ممنوع است نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت صبح امروز و در جریان ادامه بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق، بند الحاقی ۲ ماده ۳۴ لایحه برنامه هفتم توسعه را تصویب کردند:. ادامه مطلب ...
یک کارشناس غلات گفت:اصطلاح آرد کامل که در بازار مطرح است پایه و اساس علمی و مستند ندارد برخی سخنان کارشناسان صنایع غذایی منجر سوءاستفاده شده و افراد به نفع سودتجاری خود بهره برداری میکنند. ادامه مطلب ...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن هشدار در خصوص مصرف نمک های رنگی و سنگ نمک، گفت: در مورد مصرف نمک رنگی یا سنگ نمک، فریب تبلیغات سودجویانه را نخورید به گزارش به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده، با بیان اینکه نمکهای رنگی (صورتی، آبی، بنفش و سنگ نمک) سلامتی شما را به خطر میاندازند، افزود: نمک از معدنهای سنگ نمک با حفر زمین توسط ماشینها و سپس انفجار و خرد کردن سنگهای نمک به دست میآید. ادامه مطلب ...