آب و غذا

ارتقای کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی با کاهش آسیب‌های باکتریایی

ارتقای کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی با کاهش آسیب‌های باکتریایی

پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به شناسایی باکتری‌های مضر برای قارچ خوراکی شدند که کنترل آن موجب ارتقای کمی و کیفی صنعت تولید قارچ خوراکی خواهد شد به نقل از دانشگاه تهران، پژوهش‌های تازه محققان دانشگاه تهران در آزمایشگاه باکتری‌شناسی گروه گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی این دانشگاه، بر شناخت و بررسی باکتری‌های مضر برای قارچ خوراکی متمرکز شده است. ادامه مطلب ...

ماهانه هزار تن قارچ خوراکی صادر می شود

ماهانه هزار تن قارچ خوراکی صادر می شود

رییس انجمن پروردش دهنگان قارچ خوراکی گفت:حدودا هر ماهه ۱۰۰۰ تن قارچ به ارزش ۱۲ میلیون دلار به سایر کشورها صادر می شود مهدی رجبی در نشستی خبری با بیان اینکه تمرکز امسال بر تولید و مهار تورم است، عنوان کرد: در گذشته زمانی که از زمان استفاده محصولی می‌گذشت دلالان محصول را با قیمت کم خریداری می‌کردند. ادامه مطلب ...

مهارت آموزی تولید قارچ تضمین اشتغال زایی در کشور است

مهارت آموزی تولید قارچ تضمین اشتغال زایی در کشور است

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی با بیان اینکه نیاز است به حوزه اشتغالزایی در قارچ توجه ویژه شود، گفت: اشتغال جوانان یکی از موضوعات مهم کشور است که اگر آنها مهارت لازم را در حوزه پرورش قارچ خوراکی ببینند اشتغال آنها تضمین می شود مهدی رجبی با اشاره به تربیت نیروی ماهر پرورش قارچ در کشورعنوان کرد: 30 درصد اشتغال در تولید قارچ مربوط به اتباع خارجی است در حالی که این حوزه ظرفیت بسیار زیادی برای اشتغال جوانان دارد. ادامه مطلب ...

ایران رتبه هفتم تولید قارچ در جهان را دارد

ایران رتبه هفتم تولید قارچ در جهان را دارد

سرپرست دفتر امور گلخانه، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی از صادرات یک هزار و ۷۰۳ تن قارچ خوراکی به ارزش ۲۱ میلیون دلار در نیمه نخست سال جاری بر اساس آمار گمرک خبر داد و گفت: ایران رتبه هفتم تولید قارچ خوراکی جهان را داراست. ادامه مطلب ...

تولید قارچ به ۲۱۰ هزار تن می‌رسد

تولید قارچ به ۲۱۰ هزار تن می‌رسد

دبیر انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تن برسد نیما باغبانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزارتن برسد. ادامه مطلب ...

بیش از ۹۲ هزار کارگاه کشاورزی در کشور وجود دارد

بیش از ۹۲ هزار کارگاه کشاورزی در کشور وجود دارد

  مرکز آمار ایران ضمن اعلام آغاز طرح «بهنگام‌سازی چارچوب کارگاه‌های کشاورزی کشور»، اعلام کرد: در زمستان ۱۴۰۱، تعداد ۹۲ هزار و ۶۳۰ واحد کارگاهی کشاورزی در کشور وجود دارد مرکز آمار  با انتشار گزارشی، از اجرای طرح «بهنگام‌سازی چارچوب کارگاه‌های کشاورزی کشور» در زمستان ۱۴۰۱ خبر داد. ادامه مطلب ...

کشاورزان و باغداران هشدار سرمای هوا را جدی بگیرند

کشاورزان و باغداران هشدار سرمای هوا را جدی بگیرند

کارشناس هواشناسی کشاورزی می گوید: با توجه به وزش باد شدید، گلخانه داران نسبت به استحکام سازه های گلخانه و ایجاد دما و تهویه لازم اقدام کنند به گزارش   به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، پروین رفیعی کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می شود که نسبت به ادامه عملیات ۴ کود پاییزه درختان و پوشاندن تنه درختان و نهال های جوان و آسیب پذیر جهت جلوگیری از ترک خوردگی در برابر سرما اقدام کنند  او با تاکید بر استفاده از یخ آب زمستانه در باغات به منظور کاهش جمعیت آفات افزود: باغداران ضمن خودداری از هرس درختان، حفاظت و پوشاندن از نهال های جوان را در دستور کار قرار دهند. ادامه مطلب ...

صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر از صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی در سال گذشته از بندر خرمشهر و مرز زمینی شلمچه خبر داد به گزارش   به نقل از مهر ، یاسر شریفی گفت: انواع میوه، صیفی و سبزیجات، خشکبار و خرما از طریق بندر خرمشهر و مرز زمینی شلمچه به کشورهای حاشیه خلیج فارس،عراق و روسیه صادر شد. ادامه مطلب ...