پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به شناسایی باکتریهای مضر برای قارچ خوراکی شدند که کنترل آن موجب ارتقای کمی و کیفی صنعت تولید قارچ خوراکی خواهد شد به نقل از دانشگاه تهران، پژوهشهای تازه محققان دانشگاه تهران در آزمایشگاه باکتریشناسی گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی این دانشگاه، بر شناخت و بررسی باکتریهای مضر برای قارچ خوراکی متمرکز شده است. ادامه مطلب ...
پرورش قارچ
رییس انجمن پروردش دهنگان قارچ خوراکی گفت:حدودا هر ماهه ۱۰۰۰ تن قارچ به ارزش ۱۲ میلیون دلار به سایر کشورها صادر می شود مهدی رجبی در نشستی خبری با بیان اینکه تمرکز امسال بر تولید و مهار تورم است، عنوان کرد: در گذشته زمانی که از زمان استفاده محصولی میگذشت دلالان محصول را با قیمت کم خریداری میکردند. ادامه مطلب ...
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی با بیان اینکه نیاز است به حوزه اشتغالزایی در قارچ توجه ویژه شود، گفت: اشتغال جوانان یکی از موضوعات مهم کشور است که اگر آنها مهارت لازم را در حوزه پرورش قارچ خوراکی ببینند اشتغال آنها تضمین می شود مهدی رجبی با اشاره به تربیت نیروی ماهر پرورش قارچ در کشورعنوان کرد: 30 درصد اشتغال در تولید قارچ مربوط به اتباع خارجی است در حالی که این حوزه ظرفیت بسیار زیادی برای اشتغال جوانان دارد. ادامه مطلب ...
سرپرست دفتر امور گلخانه، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی از صادرات یک هزار و ۷۰۳ تن قارچ خوراکی به ارزش ۲۱ میلیون دلار در نیمه نخست سال جاری بر اساس آمار گمرک خبر داد و گفت: ایران رتبه هفتم تولید قارچ خوراکی جهان را داراست. ادامه مطلب ...
دبیر انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی گفت: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته پیشبینی میشود که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تن برسد نیما باغبانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزارتن برسد. ادامه مطلب ...
مرکز آمار ایران ضمن اعلام آغاز طرح «بهنگامسازی چارچوب کارگاههای کشاورزی کشور»، اعلام کرد: در زمستان ۱۴۰۱، تعداد ۹۲ هزار و ۶۳۰ واحد کارگاهی کشاورزی در کشور وجود دارد مرکز آمار با انتشار گزارشی، از اجرای طرح «بهنگامسازی چارچوب کارگاههای کشاورزی کشور» در زمستان ۱۴۰۱ خبر داد. ادامه مطلب ...