آب و غذا

تولید سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک در خراسان جنوبی

تولید سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک در خراسان جنوبی

  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی از تولید سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک در این استان خبر داد مهدی جعفری بیان کرد: سطح زیر کشت زرشک در استان خراسان جنوبی 24 هزار و 10 هکتار است و سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک تر در استان تولید می‌شود. ادامه مطلب ...

کاهش تولید چای ترش ایرانی به‌دلیل عدم ورود حقابه هیرمند

کاهش تولید چای ترش ایرانی به‌دلیل عدم ورود حقابه هیرمند

مدیر عامل انجمن چای، دمنوش و فراورده‌های گیاهی ایران اعلام کرد: بیش از 70 درصد چای ترش ایرانی در استان سیستان و بلوچستان تولید می‌شد که متاسفانه به‌دلیل عدم تخصیص حقابه رود هیرمند به ایران، تولید این محصول مشکل مواجه شد طبق آمار گمرک ایران، از سال 1399 تا سه ماهه نخست سال 1402، در مجموع صادرات چای ترش از کشور، پنج تن به ارزش 10 هزار و 516 دلار بوده است. ادامه مطلب ...

فایده مصرف ماهی برای افراد در معرض خطر بالای بیماری قلبی

فایده مصرف ماهی برای افراد در معرض خطر بالای بیماری قلبی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که سابقه خانوادگی بیماری قلبی دارند، ممکن است از خوردن ماهی‌های چرب مانند سالمون، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و ساردین سود ببرند ماهی‌های روغنی حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که بدن نمی‌تواند آن را تولید کند و باید از طریق رژیم غذایی تأمین شود. ادامه مطلب ...

رژیم غذایی بدون گوشت احتمال ابتلا به کووید را کاهش می دهد

رژیم غذایی بدون گوشت احتمال ابتلا به کووید را کاهش می دهد

رژیم‌های گیاه‌خواری با فواید سلامتی مختلفی مرتبط هستند؛ کاهش فشار خون، کنترل بهتر قند خون و کاهش وزن به گزارش   به نقل از اگروفود اکنون یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این مزایا حتی ممکن است به توانایی فرد در دفع کووید ۱۹ هم گسترش یابد. ادامه مطلب ...

اولین تولیدکننده بلوبری با روش کشت هیدروپونیک در ایران معرفی شد

اولین تولیدکننده بلوبری با روش کشت هیدروپونیک در ایران معرفی شد

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از تولید محصول بلوبری تجاری با روش کشت هیدروپونیک در کشور با نظارت این مرکز، توسط شرکت بانوی سبز در کهگیلویه بویراحمد برای اولین بار در کشور خبر داد به گزارش   به نقل از ایانا ، نصرت اله حیدرپور ضمن بیان این موضوع که کاشت و پرورش بلوبری در ایران هنوز خیلی رواج نیافته است، اظهار داشت: با توجه به خلاء فرآیند تولید بلوبری، شرکت بین المللی و فناوری کشت بانوی سبز با همکاری و نظارت مرکز تحقیقات کشاورزی استان، در مراحل تکثیر، فروش نهال و ارائه خدمات مشاوره‌ای کشت بلوبری، اقدام به تکمیل زنجیره‌ی تولید و تامین این گیاه کرده است. ادامه مطلب ...

ویتامین‌ های A ، B۱ ، B۲ ، C و E همه در یک نوع آجیل

ویتامین‌ های A ، B۱ ، B۲ ، C و E همه در یک نوع آجیل

فندق یکی از منابع غنی ویتامین‌های A، B۱، B۲، C و E است که به‌همراه املاح معدنی نظیر کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم، فواید زیادی برای سلامتی دارد مصرف فندق به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند. ادامه مطلب ...

8 خاصیت استثنایی عدس برای سلامتی

8 خاصیت استثنایی عدس برای سلامتی

عدس یکی از بهترین غلات است که به دلیل ویژگی‌های متعدد و مفید، به عنوان یکی از اصلی‌ترین گزینه‌های سبد غذایی سالم شناخته می‌شود به گزارش   به نقل از فرطب ، این گیاه حاوی فیبر و ویتامین‌های فراوانی است و به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی عالی، نقش مهمی در تغذیه دارد. ادامه مطلب ...

لوبیا چشم بلبلی: گنجینه‌ای از سلامتی در دل طبیعت

لوبیا چشم بلبلی: گنجینه‌ای از سلامتی در دل طبیعت

  لوبیا چشم بلبلی، که به لوبیا چشم سیاه نیز معروف است، حبوباتی مغذی و پرخاصیت است که در سفره مردمان بسیاری از نقاط جهان جایگاه ویژه‌ای دارد این لوبیا علاوه بر طعم لذیذ، فواید شگفت‌انگیزی برای سلامتی به ارمغان می‌آورد و می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و مقوی در رژیم غذایی افراد جای گیرد. ادامه مطلب ...