آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

ایجاد گلخانه یک راهکار اشتغال پایدار در بخش کشاورزی کرمانشاه است

ایجاد گلخانه یک راهکار اشتغال پایدار در بخش کشاورزی کرمانشاه است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، اشتغال پایدار را یکی از اولویت‌های مهم دولت در استان دانست و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های بالای استان در حوزه کشاورزی به خصوص در بخش گلخانه‌ها، راه‌اندازی گلخانه‌های بزرگ مقیاس یکی از راهکارهای ایجاد اشتغال پایدار در این بخش است «بهزاد باباخانی» در بازدید از شرکت کشت و صنعت «چشمه سار ژینورا» به منظور حمایت و رفع موانع در راه‌اندازی این شرکت با بیان اهمیت حوزه کشاورزی در تامین امنیت غذایی و ایجاد اشتغال پایدار در کشور اظهار کرد: توسعه کشت گلخانه ای از برنامه های راهبردی استان است که با جدیت دنبال می شود. ادامه مطلب ...

گلخانه هیدروپونیک تولید سبزی و صیفی در ارومیه به بهره برداری رسید

گلخانه هیدروپونیک تولید سبزی و صیفی در ارومیه به بهره برداری رسید

گلخانه هیدروپونیک تولید سبزی و صیفی در ارومیه با سرمایه گذاری بیش از ۱۵۶میلیارد ریال به بهره برداری رسید به گزارش   به نقل از ایرنا ، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در آیین بهره برداری از گلخانه ۶ هزار متری در روستای اردشاهی ارومیه افزود: گلخانه تولید سبزی و صیفی به روش هیدرو پونیک، در مساحت ۶ متر مربع، با تسهیلات بانکی ۸۶. ادامه مطلب ...

کاهش مصرف آب از ۵۰۰ لیتر درفضای باز به ۴ لیتر درگلخانه هیدروپونیک

کاهش مصرف آب از ۵۰۰ لیتر درفضای باز به ۴ لیتر درگلخانه هیدروپونیک

سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گفت: کشت محصولات جالیزی در فضای باز به ازای هر کیلو گرم ۵۰۰ لیتر آب و در گلخانه های هیدروپونیک به ۴ لیتر کاهش می یابد به گزارش   به نقل از مهر ، طی بازدید خبرنگاران از مزارع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، مسعود ترابی، سرپرست این مرکز گفت: رویکرد پژوهشی ایستگاه تحقیقاتی ما بررسی مشکلات کشاورزان است و مشتری محوری فعالیت دارد. ادامه مطلب ...