آب و غذا

شیر غیرپاستوریزه را چگونه مصرف کنیم تا تب مالت نگیریم

شیر غیرپاستوریزه را چگونه مصرف کنیم تا تب مالت نگیریم

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: افرادی که شیر فله‌ای یا غیرپاستوریزه استفاده می‌کنند، برای پیشگیری از خطر ابتلا به تب مالت، باید شیر را ۲۰ دقیقه در دمای بالای ۱۰۰ درجه بجوشانند و سپس مصرف کنند حمیدرضا حسینی ابراز کرد: موردهایی از بیماری تب مالت در دام‌های سنگین و سبک استان سمنان مشاهده شد، اما با نظارت، بررسی و واکسیناسیون به موقع دام مشکل جدی در این زمینه وجود ندارد، اما رعایت دستورالعمل‌هی بهداشتی مانند جوشاندن شیر به مدت ۲۰ دقیقه در دمای جوش و نگهدای گوشت تازه‌ذبح‌شده در یخچال به مدت ۴۸ ساعت قبل از مصرف، به منظور پیشگیری از احتمال بیماری مورد توجه قرار بگیرد. ادامه مطلب ...

سه میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در استان مرکزی ایمن‌سازی شد

سه میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در استان مرکزی ایمن‌سازی شد

رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: سه میلیون و ۵۴۹ هزار و ۷۱۷ راس دام از ابتدای سال جاری تاکنون در این استان علیه بیماری‌های مختلف دامی و مشترک بین انسان و دام ایمن‌سازی شد دکتر «مهدی جان محمدی» افزود: این دام‌ها توسط بخش خصوصی و دولتی علیه بیماری‌هایی چون تب برفکی، تب مالت، آبله، شاربن و طاعون نشخوارکنندگان کوچک ایمن‌سازی شدند. ادامه مطلب ...