آب و غذا

شیر غیرپاستوریزه را چگونه مصرف کنیم تا تب مالت نگیریم

شیر غیرپاستوریزه را چگونه مصرف کنیم تا تب مالت نگیریم

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: افرادی که شیر فله‌ای یا غیرپاستوریزه استفاده می‌کنند، برای پیشگیری از خطر ابتلا به تب مالت، باید شیر را ۲۰ دقیقه در دمای بالای ۱۰۰ درجه بجوشانند و سپس مصرف کنند حمیدرضا حسینی ابراز کرد: موردهایی از بیماری تب مالت در دام‌های سنگین و سبک استان سمنان مشاهده شد، اما با نظارت، بررسی و واکسیناسیون به موقع دام مشکل جدی در این زمینه وجود ندارد، اما رعایت دستورالعمل‌هی بهداشتی مانند جوشاندن شیر به مدت ۲۰ دقیقه در دمای جوش و نگهدای گوشت تازه‌ذبح‌شده در یخچال به مدت ۴۸ ساعت قبل از مصرف، به منظور پیشگیری از احتمال بیماری مورد توجه قرار بگیرد. ادامه مطلب ...

سه میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در استان مرکزی ایمن‌سازی شد

سه میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در استان مرکزی ایمن‌سازی شد

رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: سه میلیون و ۵۴۹ هزار و ۷۱۷ راس دام از ابتدای سال جاری تاکنون در این استان علیه بیماری‌های مختلف دامی و مشترک بین انسان و دام ایمن‌سازی شد دکتر «مهدی جان محمدی» افزود: این دام‌ها توسط بخش خصوصی و دولتی علیه بیماری‌هایی چون تب برفکی، تب مالت، آبله، شاربن و طاعون نشخوارکنندگان کوچک ایمن‌سازی شدند. ادامه مطلب ...

جدیدترین خبر درباره گرانی لبنیات

جدیدترین خبر درباره گرانی لبنیات

رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی گفت: افزایش قیمت شیر خام بیش‌تر از ۲۰ درصد بود و تا نزدیک ۳۰ درصد هم پیش رفت و این امر به افزایش ۲۵ درصدی محصولات لبنی انجامیده است به گزارش  به نقل از ایلنا ، علی احسان ظفری، رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت عرضه کره در کشور با توجه به کمبود پیش‌آمده گفت: امروز در حالی از عرضه گسترده کره صحبت می‌شود که چندی پیش همین کسانی که اکنون بر عرضه گسترده تاکید دارند با صادرات بی‌رویه کمبود را در بازار رقم زدند در نتیجه باید مسئولیت کمبود رخ داده را بپذیرند و پاسخگو باشند. ادامه مطلب ...

مردم این شیر را نخرند

مردم این شیر را نخرند

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم باید از خرید و مصرف شیر خام غیرپاستوریزه خودداری کنند، گفت: مردم در صورت اجبار به استفاده از شیر خام، آن را به مدت یک دقیقه بجوشانند به گزارش   به نقل از تسنیم ، احمد جندقی؛ رئیس مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره هشدارهای وزارت بهداشت مبنی بر افزایش موارد ابتلا به تب مالت در کشور با اشاره به نظارت دقیق این وزارتخانه بر فرآورده‌های لبنی، توضیحاتی درباره کنترل کیفیت و توصیه‌های بهداشتی مرتبط با این محصولات ارائه و اظهار کرد: بر اساس سیاست‌ها و مقررات وزارت بهداشت، تمامی واحدهای تولیدی و عرضه‌کننده لبنیات موظف به رعایت استانداردهای تعیین‌شده هستند و بازرسین بهداشت محیط در سه مرحله کنترل‌های لازم را بر محصولات لبنی اعمال می‌کنند. ادامه مطلب ...

وبگاه آب و غذا را در شبکه های اجتماعی ایرانی دنبال کنید