مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: افرادی که شیر فلهای یا غیرپاستوریزه استفاده میکنند، برای پیشگیری از خطر ابتلا به تب مالت، باید شیر را ۲۰ دقیقه در دمای بالای ۱۰۰ درجه بجوشانند و سپس مصرف کنند حمیدرضا حسینی ابراز کرد: موردهایی از بیماری تب مالت در دامهای سنگین و سبک استان سمنان مشاهده شد، اما با نظارت، بررسی و واکسیناسیون به موقع دام مشکل جدی در این زمینه وجود ندارد، اما رعایت دستورالعملهی بهداشتی مانند جوشاندن شیر به مدت ۲۰ دقیقه در دمای جوش و نگهدای گوشت تازهذبحشده در یخچال به مدت ۴۸ ساعت قبل از مصرف، به منظور پیشگیری از احتمال بیماری مورد توجه قرار بگیرد. ادامه مطلب ...
