اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی و دیگر دستگاههای نظارتی و اجرائی استان مهیای اجرای استانداردهای آرد کامل در تولید و پخت نان در تمامی نانواییهای استان میشود وحیدرضا فریدونی، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی در جلسه کارگروه بهبود و کیفیت و سلامت نان و دسترسی به آردکامل با اشاره به اینکه موجودی گندم استان در حال حاضر از کیفیت خوبی به لحاظ پروتئین موجود درگندم برخوردار است، اظهار کرد: اجرای این طرح و بهره گیری از استاندارد تعریف شده برای آرد کامل و بهره گیری از آن در پخت نان علاوه بر اثر گذاری مستقیم در افزایش سلامت خانوار و همچنین کاهش میزان مصرف گندم منفعت مالی را هم برای نانوا با افزایش تعداد نان تولیدی به همراه خواهد داشت. ادامه مطلب ...
تولید آرد کامل
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول پخت نان با آرد کامل را راهکار ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در نانواییهای شهرستان دزفول آغاز شد به گزارش به نقل از ایرنا ، بهروز قمرزادهافزود: آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر میگیرد، که به دلیل برخورداری این نوع آرد از فیبر بالا، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها دارای ارزشهای غذایی بالایی است. ادامه مطلب ...
رییس سازمان ملی استاندارد گفت: با تولید آرد کامل و استانداردسازی این بخش، از این به بعد مردم از نان و آرد کامل و منطبق با استانداردهای روز استفاده خواهند کرد به گزارش به نقل از مهر ، مهدی اسلام پناه امروز در مراسم رونمایی از استاندارد ملی آرد و نان اظهار کرد: با آزادسازی روند تولید آرد کامل و استانداردسازی این مسیر، زمینه برای استفاده مردم ایران از نان و آرد کامل فراهم شد. ادامه مطلب ...
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: براساس مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در تمام استانهای کشور باید یک تا سه کارخانه تولید آرد کامل راهاندازی شود به گزارش به نقل از مهر ، سهراب سهرابی در نشست خبری در خصوص نهضت احیای آرد و نان کامل گفت: در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی که در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ مصوب شد، تمام استانهای کشور در راستای سلامت جامعه باید یک تا سه کارخانه تولید آرد کامل تا پایان سال ۱۴۰۳ راهاندازی کنند. ادامه مطلب ...
مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو معاونت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه نان قوت غالب سفره ایرانیان است، از برگزاری کنگره ملی «نان کامل و فرآوردههای غلات» طی روزهای ۱۲ و ۱۳ دیماه به میزبانی این دانشگاه خبر داد به گزارش به نقل از ایسنا ، سیدمحمد مظلومی امروز، ۴ دیماه در نشست خبری «کنگره ملی نان کامل و فرآوردههای غلات» که در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، با اعلام این خبر بیان کرد: طرح تولید و عرضه نان کامل با همراهی سازمانهای متولی، اتحادیه صنف نانوایان، اداره غله و خدمات بازرگانی با محوریت استانداری فارس اجرا خواهد شد. ادامه مطلب ...
نانی سالم است که با آرد کامل تهیه شده باشد؛ یعنی سبوس گندم حداکثر به اندازه ۶ درصد از آن جدا شده باشد نه بیشتر. ادامه مطلب ...
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند به گزارش به نقل از تسنیم ، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو اظهار کرد: ایرانیان بهطور متوسط سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند که این میزان ۲. ادامه مطلب ...