مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با اشاره به آغاز برداشت قصیل یا همان علوفه سبز از سطح مزارع استان گفت: میزان تولید این محصول در سال جاری به ۱۴ هزار و ۷۷۰ تن می رسد به گزارش به نقل از ایرنا ، مهدیه فلاح افزود: علوفه سبز یا قصیل از نظر داشتن قابلیت هضم مناسب، پروتئین خام زیاد و خوش خوراکی حائز اهمیت است. ادامه مطلب ...
علوفه سبز
یک محقق مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی اصفهان اعلام کرد: برای مقابله با بحران منابع آب و نیاز شدید به علوفه، کشت جو «قصیل» راهکاری مؤثری برای مدیریت بهینه آب در زراعت و تامین کمبود علوفه سیلویی کشور است به گزارش به نقل از ایرنا ، مهرداد محلوجی گفت: با کشت جوی قصیل(علوفه سبز جو) میتوان کمبود علوفه سیلویی کشور را تا میزان هشت میلیون تن در سال تامین کرد. ادامه مطلب ...