آب و غذا

برداشت علوفه سبز از مزارع آذربایجان‌غربی آغاز شد

برداشت علوفه سبز از مزارع آذربایجان‌غربی آغاز شد

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز برداشت قصیل یا همان علوفه سبز از سطح مزارع استان گفت: میزان تولید این محصول در سال جاری به ۱۴ هزار و ۷۷۰ تن می رسد به گزارش   به نقل از ایرنا ، مهدیه فلاح افزود: علوفه سبز یا قصیل از نظر داشتن قابلیت هضم مناسب، پروتئین خام زیاد و خوش خوراکی حائز اهمیت است. ادامه مطلب ...

کمبود علوفه کشور با کشت جو «قصیل» قابل جبران است

کمبود علوفه کشور با کشت جو «قصیل» قابل جبران است

یک محقق مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی اصفهان اعلام کرد: برای مقابله با بحران منابع آب و نیاز شدید به علوفه، کشت جو «قصیل» راهکاری مؤثری برای مدیریت بهینه آب در زراعت و تامین کمبود علوفه سیلویی کشور است به گزارش   به نقل از ایرنا ، مهرداد محلوجی گفت: با کشت جوی قصیل(علوفه سبز جو) می‌توان کمبود علوفه سیلویی کشور را تا میزان هشت میلیون تن در سال تامین کرد. ادامه مطلب ...

کشت تریتیکاله؛ گام مؤثر گیلان در توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر است

کشت تریتیکاله؛ گام مؤثر گیلان در توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در راستای اجرای طرح الگوی کشت و ضرورت استفاده از گیاهان کم‌آب‌بر در گیلان، گیاه تریتیکاله (جایگزینی مناسب برای جو) در ۱۲۰ هکتار از اراضی کوهستانی شهرستان رودبار کشت شده‌است به گزارش  به نقل از ایرنا ، صالح محمدی اظهار کرد: گیاه چندمنظوره تریتیکاله همزمان قابلیت تولید دانه و علوفه سبز را دارد و با عملکرد بالا و سازگاری با شرایط اقلیمی منطقه، به‌ عنوان جایگزینی مناسب برای جو در تامین علوفه و آرد با کیفیت بالاست. ادامه مطلب ...