رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: آنچه میخوریم و نحوه تولید غذا بر آب تاثیر میگذارد و باید با انتخاب غذاهای محلی و فصلی و تازه، هدر دادن کمتر غذاها و حتی با کاهش ضایعات مواد غذایی و یافتن راههای ایمن برای استفاده مجدد از مواد غذایی باقیمانده و همچنین جلوگیری از آلودگی آب، در وضعیت نگهداری منابع آب تفاوت ایجاد کرد مهنوش صاحبدل با اشاره به روز جهانی غذا اظهار کرد: ۱۶ اکتبر (۲۴ مهرماه) از سوی سازمان خواربار و کشاورزی جهانی (FAO) به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است و امسال شعار "آب زندگی است، آب غذا است، هیچ کسی را محروم نکنید" برای این روز انتخاب شده است. ادامه مطلب ...
غذاهای فرآوری شده
سازمان شیلات ایران برای ورود ۱۲۵ هزار تن از ماهیان ریز در سبد صید که قابلیت تبدیل شدن به غذاهای آماده و ارزان به سفره مردم را دارد، برنامهریزی میکند به گزارش به نقل از مهر ، سیدحسین حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در برنامهای تلویزیونی به بیان سیاستها و عملکرد حوزه شیلات و آبزیان پرداخت و گفت: نقشآفرینی شیلات در تأمین امنیت غذایی در تمامی فعالیتهای کشاورزی در آب خودنمایی میکند. ادامه مطلب ...
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان گفت: در سال ۱۳۹۹، ۱۳۹هزار تن محصولات شیلاتی به ارزش ۵۲۸میلیون دلار صادر شد این در حالی است صادرات در سال ۱۴۰۲ به ۶۵۰میلیون دلار رسید به گزارش به نقل از مهر ، عباس مختاری، مدیر کل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران درباره تجارت آبزیان و محصولات شیلاتی در دولت سیزدهم گفت: در سال ۱۳۹۹ مقدار ۱۳۹ هزار تن محصولات شیلاتی به ارزش ۵۲۸ میلیون دلار صادر شد، این در حالی است که میزان صادرات در سال ۱۴۰۲ مقدار ۲۱۰ هزار تن محصولات شیلاتی به ارزش ۶۵۰ میلیون دلار برآورد شد. ادامه مطلب ...
تغذیه مناسب در فصل تابستان نباید دست کم شمرده شود چرا که در فصل تابستان با افزایش دمای هوا و بالا رفتن دمای داخلی بدن، اشتها نیز کمتر شده و کم اشتهایی ممکن است منجر به کم آبی، خستگی، تحریک و بیقراری شود، بنابراین داشتن تغذیه مناسب در فصل تابستان ضروری بوده و باعث بهبود روحیه میشود به گزارش به نقل از ایرنا ، بدن در تابستان آب زیادی را از طریق تعریق و فعالیت های درونی بدن از دست می دهد و اگر این کمبود آب به موقع جبران نشود، عملکردهای حیاتی بدن با مشکل روبرو می شوند. ادامه مطلب ...
کنترل وزن و پیروی از یک رژیم غذایی سالم نه تنها از ایجاد آرتروز پیشگیری میکند بلکه میتواند به تسکین التهاب و درد در افراد مبتلا به این بیماری کمک کند به گزارش به نقل از فرطب ، این مقاله به بررسی دقیق و جامع این موضوع میپردازد و راهکارهای مؤثر برای مدیریت آرتروز از طریق تغذیه و سبک زندگی سالم را ارائه میدهد. ادامه مطلب ...
سیستم ایمنی بدن به عنوان محافظ اصلی ما در برابر ویروسها عمل میکند و ضعف آن میتواند عواقب جدی مانند افزایش مرگ و میر را به همراه داشته باشد برخی مواد غذایی میتوانند این ضعف را تشدید کنند و بدن را در برابر بیماریها آسیبپذیرتر نمایند. ادامه مطلب ...
تیروئید غده کوچکی شبیه پروانه است که در جلوی گردن، روی نای و پایینتر از غضروف تیرویید قراردارد و بزرگترین غده درونریز بدن بشمار میرود غده تیرویید دو لوب (راست و چپ) و یک قسمت میانی دارد. ادامه مطلب ...
کارشناسان توصیه می کنند برای محافظت از قلب و ریه های خود در برابر اثرات بد آلودگی هوا، این مواد غذایی را مصرف کنید تا در هوای سمی از خود محافظت کرد و سالم بمانید به گزارش به نقل از مهر ، در حالی که میتوان با محدود کردن زمان در فضای باز در ساعات اوج آلودگی از قرار گرفتن در معرض آن جلوگیری کرد، همیشه نمیتوان از اثرات نامطلوب آلودگی هوا اجتناب کرد. ادامه مطلب ...