آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

دانش‌بنیان‌ها بذر پادشاه گیاهان دارویی را بومی‌سازی کردند

دانش‌بنیان‌ها بذر پادشاه گیاهان دارویی را بومی‌سازی کردند

یک شرکت دانش بنیان کشورمان موفق به بومی‌سازی بذر گیاه کاربردی «آشواگاندا» یا «جینسینگ هندی» ملقب به پادشاه گیاهان دارویی شد این گیاه اکنون برای صادرات به کشورهای روسیه و عراق هدف‌گذاری شده است. ادامه مطلب ...

غذا به جای دارو، روش جدید مبارزه با بیماری‌های مزمن

غذا به جای دارو، روش جدید مبارزه با بیماری‌های مزمن

طی ماه‌های اخیر شاهد اجرایی شدن دستوری خاص و منصر به فرد در ایالت کالیفرنیای آمریکا بوده‌ایم کالیفرنیا با براندازی مفهوم "نسخه دارویی " رویکرد جدیدی را برای مبارزه با شرایط مزمن آزمایش کرده است. ادامه مطلب ...

ارزآوری 47 میلیون دلاری صادرات کشمش برای کشور در 5 ماهه نخست سال

ارزآوری 47 میلیون دلاری صادرات کشمش برای کشور در 5 ماهه نخست سال

طبق آمار گمرک، در پنج ماهه نخست امسال (1402 ) صادرات کشمش برای ایران حدود 47 میلیون دلار ارز آوری داشته است در پنج ماهه نخست امسال صادرات کشمش 26 هزار تن به ارزش 47 میلیون دلار بوده است و در طی 10 سال اخیر  بیش از دو میلیار دلار برای کشور ازر آوری داشته است. ادامه مطلب ...

منطقه ارسباران مهد تولید انواع گیاهان دارویی در آذربایجان است

منطقه ارسباران مهد تولید انواع گیاهان دارویی در آذربایجان است

  مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر گفت: منطقه ارسباران مهد تولید انواع گیاهان دارویی در آذربایجان است علی نجفی در خصوص مزرعه تولید گوجه‌بری در اهر، گفت: این مزرعه تولید کننده محصول گوجه بری یا گوجوبری است که جزو گیاهان دارویی محسوب می‌شود. ادامه مطلب ...

پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در دزفول آغاز شد

پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در دزفول آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول پخت نان با آرد کامل را راهکار ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در نانوایی‌های شهرستان دزفول آغاز شد به گزارش   به نقل از ایرنا ، بهروز قمرزادهافزود: آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر می‌گیرد، که به دلیل برخورداری این نوع آرد از فیبر بالا، پروتئین‌، مواد معدنی و ویتامین‌ها دارای ارزش‌های غذایی بالایی است. ادامه مطلب ...

اگر به سلامتی تان اهمیت میدهید این کار را انجام ندهید

اگر به سلامتی تان اهمیت میدهید این کار را انجام ندهید

رخی کارشناسان عقیده دارند که نباید خرما و توت را به همراه چای مصرف نمایند زیرا قند این مواد هنگام تماس با آب جوش و یا چای داغ جذب بدن می شود و اما انرژی آنها جذب بدن نمی شود و مزایای آنها از بین می رود. ادامه مطلب ...

رژیم غذایی بدون گوشت احتمال ابتلا به کووید را کاهش می دهد

رژیم غذایی بدون گوشت احتمال ابتلا به کووید را کاهش می دهد

رژیم‌های گیاه‌خواری با فواید سلامتی مختلفی مرتبط هستند؛ کاهش فشار خون، کنترل بهتر قند خون و کاهش وزن به گزارش   به نقل از اگروفود اکنون یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این مزایا حتی ممکن است به توانایی فرد در دفع کووید ۱۹ هم گسترش یابد. ادامه مطلب ...

اولین تولیدکننده بلوبری با روش کشت هیدروپونیک در ایران معرفی شد

اولین تولیدکننده بلوبری با روش کشت هیدروپونیک در ایران معرفی شد

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از تولید محصول بلوبری تجاری با روش کشت هیدروپونیک در کشور با نظارت این مرکز، توسط شرکت بانوی سبز در کهگیلویه بویراحمد برای اولین بار در کشور خبر داد به گزارش   به نقل از ایانا ، نصرت اله حیدرپور ضمن بیان این موضوع که کاشت و پرورش بلوبری در ایران هنوز خیلی رواج نیافته است، اظهار داشت: با توجه به خلاء فرآیند تولید بلوبری، شرکت بین المللی و فناوری کشت بانوی سبز با همکاری و نظارت مرکز تحقیقات کشاورزی استان، در مراحل تکثیر، فروش نهال و ارائه خدمات مشاوره‌ای کشت بلوبری، اقدام به تکمیل زنجیره‌ی تولید و تامین این گیاه کرده است. ادامه مطلب ...

چرا نوشیدن آب همراه غذا اشتباه است ؟

چرا نوشیدن آب همراه غذا اشتباه است ؟

 یکی از اشتباهات رایج تقریبا همه ی ما، خوردن آب وسط غذاست، در حالی که برخی افراد تصور می کنند نوشیدن آب همراه غذا به خصوص آب سرد ضروری است، اما این عادت می تواند برای سلامت بدن بسیار مضر باشد به گزارش   به نقل از نوبل لب ، در کتب پزشکی ایرانی به نخوردن آب همراه غذا بارها اشاره شده است که این باور در کشورهای دیگر نیز پذیرفته است به طوریکه اگر میهمان یک فرد ژاپنی باشید ممکن است او فقط یک فنجان کوچک آب آن هم برای مواقع ضروری در اختیارتان قرار دهد چراکه ژاپنی ها معتقدند آب می تواند در هضم تداخل ایجاد کند و سعی می کنند بین غذا آب ننوشند. ادامه مطلب ...

مقایسه نان بربری و سنگک: کدام نان برای رژیم شما مناسب‌تر است و کدام چاق‌کننده‌تر؟

مقایسه نان بربری و سنگک: کدام نان برای رژیم شما مناسب‌تر است و کدام چاق‌کننده‌تر؟

نان سنگک یا نان بربری؟ اگر طرفدار نان‌های سنتی باشید، انتخاب بین نان سنگک و نان بربری واقعاً کار سختی است گاهی اوقات مجبور می‌شویم پای مزایا و معایب را به میان بکشیم تا چالش انتخاب میان این دو نان را کمتر کنیم. ادامه مطلب ...

خواص خوردن سیر خام در شب

خواص خوردن سیر خام در شب

سیر یکی از مفیدترین منابع غذایی طبیعی است که به شکل‌های متفاوت و در زمان‌های مختلف کاربرد دارد و در هر موقعیت خاص، می‌تواند مزایای ویژه‌ای برای فرد به همراه اشته باشد یکی از موارد مورد بحث در این خصوص، خواص خوردن سیر خام در شب است و اینکه اصلا خوردن سیر در شب چه فایده ای دارد. ادامه مطلب ...