مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی با تأکید بر لزوم کاهش ضایعات کشاورزی گفت: بین ۳۰ تا ۴۰ درصد محصولات کشاورزی ایران با وجود مصرف آب، انرژی و هزینه بالا، به ضایعات تبدیل میشود؛ موضوعی که اگر مدیریت شود، میتواند نقش مهمی در افزایش بهرهوری و امنیت غذایی ایفا کند
به گزارش به نقل از ایسنا ، سیدضیاء نصرتی، مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی در نشست نقش فناوری های نوین در امنیت غذایی پایدار، افزایش بهره وری مصرف آب در کشاورزی و کاهش ناترازی آب کشور اظهار کرد: در جهاددانشگاهی تلاش کردهایم با مطالعه جامع نظام مسائل کشاورزی و منابع طبیعی و با تکیه بر اسناد بالادستی، مسیر روشنی برای ارتقای بهرهوری این بخش ترسیم کنیم.
ادامه مطلب ...