آب و غذا

بحران کمبود شیرخشک در آمریکا چطور پدید آمد؟

بحران کمبود شیرخشک در آمریکا چطور پدید آمد؟

عبارت "نوزادان گرسنه ابرقدرت" شاید در وهله اول اغراق‌آمیز به نظر برسد اما تیترهای بسیاری شبیه این عبارت بر روی صفحات روزنامه‌ها و پایگاه‌های خبری سراسر جهان نقش بسته است به نقل از پایگاه خبری تی آر تی، آمریکایی‌ها معتقدند رهبرانشان شایستگی غیرقابل قبولی از خود نشان داده‌اند چرا که مدت‌ها کمبود شیرخشک نوزادان را در کشورشان نادیده گرفته‌اند. ادامه مطلب ...

چهار گونه از کوسه ماهیان در رده به شدت در معرض خطر

چهار گونه از کوسه ماهیان در رده به شدت در معرض خطر

  رئیس پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های جنوب کشور از به شدت در معرض خطر بودن چهار گونه از کوسه ماهیان ایران خبر داد امروز در وبیناری به مناسبت روز جهانی آگاهی در باره کوسه‌ها، به میزبانی پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های جنوب کشور، مدیران موثر و وظیفه‌مند در  ارتباط با زیستگاه‌های کوسه ماهیان به طرح دیدگاه‌های خود با هدف حفظ این گونه پرداختند. ادامه مطلب ...

تولید ۲۷ میلیون قوطی شیر خشک تا پایان مرداد

تولید ۲۷ میلیون قوطی شیر خشک تا پایان مرداد

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد از تولید ۲۷ میلیون قوطی شیر خشک تا پایان مرداد خبر داد و گفت: نیاز سالانه بازار ۶۱ میلیون قوطی است شیرخشک نوزاد یکی از کالاهای اساسی بوده که همچنان ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کند. ادامه مطلب ...

توسعه جنگل‌های حرا برای بازسازی ذخایر آبزیان

توسعه جنگل‌های حرا برای بازسازی ذخایر آبزیان

توسعه جنگل‌های حرا در استان‌های جنوبی کشور در قالب طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت برای بازسازی ذخایر آبزیان در دستور کار سازمان شیلات ایران است به گزارش   به نقل از مهر ، سیدحسین حسینی، رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه توسعه جنگل‌های حرا در استان‌های جنوبی کشور در قالب طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت برای بازسازی ذخایر آبزیان در دستور کار سازمان شیلات ایران است، گفت: کاشت یک میلیارد درخت یک وظیفه ملی و بین‌المللی است و این طرح در دولت سیزدهم و با مشارکت مردم کلید خورده و سازمان شیلات ایران نیز با کمک جامعه صیادی در این طرح مشارکت می‌کند. ادامه مطلب ...

ساختار پرورش میگو در کشور اصلاح شود

ساختار پرورش میگو در کشور اصلاح شود

رییس پژوهشکده میگوی کشور گفت: در راستای کنترل بیماری AHPND باید ساختار پرورش میگو در کشور اصلاح شود به گزارش   به نقل از مهر ، عقیل دشتیان نسب صبح امروز جمعه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی بیماری‌های نوظهور در صنعت پرورش میگو در شهرستان آبادان در جمع خبرنگاران بیان کرد: : بیماری AHPND اولین بار در سال ۲۰۰۹ میلادی در چین مشاهده شد و خیلی سریع به کشورهای منطقه گسترش یافت و خسارات اقتصادی و اجتماعی زیادی را به صنعت میگوی کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله ویتنام، مالزی، تایلند وارد کرد. ادامه مطلب ...

تولید تخم‌مرغ‌های حاوی اسیدفولیک با قابلیت جذب ۹۵ درصدی در بدن

تولید تخم‌مرغ‌های حاوی اسیدفولیک با قابلیت جذب ۹۵ درصدی در بدن

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به یک فناوری دست یافتند که بر اساس آن تخم‌مرغ‌هایی حاوی اسید فولیک را به تولید رساندند و به گفته آنها بر خلاف اسید فولیک فرم شیمیایی، ۹۵ درصد اسید فولیک این تخم مرغ جذب بدن می‌شود به گزارش   به نقل از ایسنا ، محمدرضا عبادی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، این شرکت را یک شرکت تولیدکننده غذاهای فراسودمند توصیف کرد و گفت: غذاهای فراسودمند (Functional Food) غذاهایی هستند که علاوه بر دارا بودن خواص رساندن مواد غذایی به بدن، نقش مهمی در پیشگیری و درمان نیز دارند. ادامه مطلب ...

لیست کامل خواص برگ بو، این برگ های پرفایده

لیست کامل خواص برگ بو، این برگ های پرفایده

گیاه برگ بو، از گیاهان پر خاصیت می باشد که حتی روغن این گیاه نیز در دسترس می باشد و با استفاده از آن می توانید از فواید سلامتی و درمانی برگ بو بهرمند شوید به گزارش   به نقل از عصرایران ، از برگ های لاورل یا برگ بو اغلب در آشپزخانه ها به عنوان یک ادویه و گیاه کاربردی استفاده می شود و برای سلامتی بسیار مناسب هستند. ادامه مطلب ...

کدام شرکت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا در صنایع غذایی برتر هستند؟

کدام شرکت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا در صنایع غذایی برتر هستند؟

هر شرکت جهانی که در صنایع غذایی مشغول است، دارای نقاط قوت و چالش‌های منحصربه‌فرد خود است در این گزارش شرکت‌های بزرگ مواد غذایی در شمال آفریقا و خاورمیانه به علاوه پاکستان و هند تجزیه‌وتحلیل می‌شوند. ادامه مطلب ...

بهترین روش پخت برنج کته و آبکش کدام است ؟

بهترین روش پخت برنج کته و آبکش کدام است ؟

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به یک باور غلط درباره تفاوت برنج کته و آبکش، گفت: از نظر میزان انرژی و چاق‌کنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد به گزارش   به نقل از مهر ، سمیرا ربیعی گفت: در روش پخت برنج به صورت کته، آب در برنج باقی مانده و آرسنیک آن خارج نمی‌شود. ادامه مطلب ...