آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تولید کیت تشخیص بیماری لکه سفید میگو در کشور

تولید کیت تشخیص بیماری لکه سفید میگو در کشور

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: هفته گذشته مجوز رسمی تولید کیت مولتی پلکس تشخیص لکه سفید میگو را از سازمان دامپزشکی دریافت کردیم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمود بهمنی رئیس مؤسسه تحقیقات شیلات کشور گفت: یکی از مؤلفه‌های مهم در رشد تولید و اقتصاد در جامعه، امکان افزایش بهره‌وری از منابع موجود به ویژه در حوزه شیلات و بکارگیری روش‌های نوین است. ادامه مطلب ...

تولید سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک در خراسان جنوبی

تولید سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک در خراسان جنوبی

  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی از تولید سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک در این استان خبر داد مهدی جعفری بیان کرد: سطح زیر کشت زرشک در استان خراسان جنوبی 24 هزار و 10 هکتار است و سالانه 97 هزار و 600 تن زرشک تر در استان تولید می‌شود. ادامه مطلب ...

ارزآوری 47 میلیون دلاری صادرات کشمش برای کشور در 5 ماهه نخست سال

ارزآوری 47 میلیون دلاری صادرات کشمش برای کشور در 5 ماهه نخست سال

طبق آمار گمرک، در پنج ماهه نخست امسال (1402 ) صادرات کشمش برای ایران حدود 47 میلیون دلار ارز آوری داشته است در پنج ماهه نخست امسال صادرات کشمش 26 هزار تن به ارزش 47 میلیون دلار بوده است و در طی 10 سال اخیر  بیش از دو میلیار دلار برای کشور ازر آوری داشته است. ادامه مطلب ...

مصرف روزانه شکلات چه تاثیری بر روده دارد؟

مصرف روزانه شکلات چه تاثیری بر روده دارد؟

بسیاری از ما برای مصرف روزانه تکه‌ای شکلات به دلیل علمی نیاز نداریم و به دلایل مختلف عاشق شکلات هستیم از جمله اینکه آرامش‌بخش است، طعم خوشمزه و انواع مختلفی دارد به گزارش   به نقل از ایسنا ، اما کارشناسان در مورد چربی اشباع شده بالا و قند اضافی در شکلات هشدار داده‌اند چون می‌تواند به‌عنوان عامل تهدیدکننده سلامتی از مشکلات قلبی گرفته تا افزایش وزن، نگرانی‌های زیادی ایجاد کند، با این حال، شکلات تلخ، کم و بیش همیشه گزینه‌ای برتر و حتی سالم‌تر بوده است و به نظر می‌رسد که حتی می‌تواند برای سلامت روده نیز مفید باشد. ادامه مطلب ...

11 مورد از بهترین خواص سیر ترشی

11 مورد از بهترین خواص سیر ترشی

به گزارش   به نقل از مثبت مگ ، سیر ترشی یکی از محبوب‌ترین ترشی‌ها میان ایرانیان است و جایگاه ویژه‌ای در سفره آن‌ها دارد؛ نه صرفا به خاطر خواص آن، بلکه به دلیل ترکیب طعم آن با برخی از غذاها البته در این میان، افراد مسن‌تر از قدیم معتقد بودند که این ماده، دارویی سیاه است؛ چرا که در گذشته مردم، بسیار بیشتر از الآن تحت تاثیر توصیه‌های طب سنتی بوده‌اند و این ماده را در درمان بیماری‌های معده، فشار خون بالا، بیماری‌های کبدی و… موثر می‌دانستند. ادامه مطلب ...

تولید نهال و نشاء خاویار گیاهی برای جلوگیری از ریزگرد در کشور

تولید نهال و نشاء خاویار گیاهی برای جلوگیری از ریزگرد در کشور

یک شرکت دانش‌بنیان با تولید نهال و نشاء گیاه دارویی کاپاریس (کبر) روشی را برای تثبیت خاک و جلوگیری از ریزگرد ارائه کرد به گزارش   به نقل از ایسنا ، زهرا رادمنش، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان گیاه «کبر» را گونه‌ای دائمی با ریشه‌های عمیق و ساقه‌های آویزان و غیر منظم دانست که با محیط‌های گرم خشک و نامساعد سازگاری دارد و گفت: زیستگاه‌ عمده کاپاریس در کشورهای جنوب اروپا، اسپانیا، ایتالیا، یونان، ترکیه، آفریقای شمالی و خاورمیانه است. ادامه مطلب ...

فواید و خواص درمانی گیاه اشک تمساح

فواید و خواص درمانی گیاه اشک تمساح

به گزارش   به نقل از فرطب ، گیاه اشک تمساح دارای خواص درمانی بسیاری است که شامل درمان زخم‌ها، مراقبت از سلامت پا و از بین بردن زگیل‌ها می‌شود این گیاه با فواید متعدد خود، به عنوان یک گزینه طبیعی و موثر در بهبود مشکلات پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ادامه مطلب ...

درخت زرشک و نحوه تکثیر آن

درخت زرشک و نحوه تکثیر آن

زرشک درختچه‌ای با ارتفاع کمتر از ۲ متر و بومی مناطق معتدل و نیمه‌استوایی می‌باشد که در دو رقم دانه‌دار و بی‌دانه در استان‌های خراسان، سمنان، تهران، کرمان، فارس، آذربایجان و اصفهان کشت می‌شود به گزارش   به نقل از دلگرام ، زرشک با نام علمی Berberis vulgaris درختچه‌ای با ارتفاع کمتر از ۲ متر و بومی مناطق معتدل و نیمه‌استوایی می‌باشد که در دو رقم دانه‌دار و بی‌دانه در استان‌های خراسان، سمنان، تهران، کرمان، فارس، آذربایجان و اصفهان کشت می‌شود. ادامه مطلب ...

ویتامین B12 در کدام مواد غذایی بیشتر وجود دارد ؟

ویتامین B12 در کدام مواد غذایی بیشتر وجود دارد ؟

گرچه ویتامین b12 می تواند بصورت مکمل غذایی مصرف شود، اما این ویتامین در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد، که بهترین منبع هم به حساب می آیند به گزارش   به نقل از غصرایران ، مصرف غذاهای غنی از ویتامین ب 12 برای محفاظت از بدن در برابر بیماری اهمیت دارد. ادامه مطلب ...

بررسی 15 خاصیت شگفت‌انگیز تخم گشنیز | مضرات این ادویه چیست ؟

بررسی 15 خاصیت شگفت‌انگیز تخم گشنیز | مضرات این ادویه چیست ؟

تخم گشنیز یکی از ادویه‌های پرکاربرد و ارزشمند است که از دوران باستان تاکنون در طب سنتی و آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد این دانه‌های کوچک و معطر که از گیاه گشنیز به دست می‌آیند، دارای خواص درمانی و تغذیه‌ای فراوانی هستند. ادامه مطلب ...