آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

گیاهان کوهی پای ثابت سفره همدانی‌ها

گیاهان کوهی پای ثابت سفره همدانی‌ها

فصل پخت آش با مواد اولیه و مقوی گیاهان کوهی خوراکی با آمدن بهار در دیار الوند از راه رسیده، معجونی اصیل که با پیشینه فرهنگی و طعم بی‌نظیرش در دیار الوند طرفداران زیادی دارد و پای ثابت سفره همدانی ها شده است به گزارش   به نقل از ایرنا ، دیار الوند با داشتن دامنه های بکر و سرسبز از قدیم الایام قطب رویش انواع و اقسام گیاهان مختلف دارویی،کوهی و خوراکی بوده و همه ساله با فرا رسیدن فصل بهار دامنه های الوند و سایر کوه ها و دشت های استان همدان مملو از رویش گیاهان و سبزیجات زیادی از جمله شنگ، بنفشه، گزنه، بابونه، غازیاغی، گیلاقه، کنگر و کاسنی است. ادامه مطلب ...

ورود پر قدرت آمریکا به صنعت غذای ایران

ورود پر قدرت آمریکا به صنعت غذای ایران

شاید تسریع سرعت زندگی در برخی از کشور‌های اروپایی آن‌ها را به مصرف غذاهای لقمه ای به عنوان وعده غذایی سوق داده باشد، اما دلیل افزایش تمایل مردم در ایران در اقشار مختلف برای خرید ساندویچ‌های کوچک و خرید مواد غذایی از برند‌های معروفی که طی چند سال اخیر سر برآورده‌اند، چیست؟ به گزارش   به نقل از اقتصاد 24 ، بالا بودن سرعت تحولات اقتصادی و شکل‌گیری پدیده‌های جدید در بازارها، در قرن بیست و یکم تنها به ایران محصور نشده و در تمامی کشور‌ها به وضوح قابل مشاهده است این تغییرات، سبک‌های زندگی افراد را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ برخی از آن‌ها زودگذر و تعدادی دیگر ماندگارترند. ادامه مطلب ...

برنج مانده را دور نریزید | روش تهیه کوکو برنج

برنج مانده را دور نریزید | روش تهیه کوکو برنج

کوکو برنج یکی از کوکوهای ساده و خوشمزه است که به راحتی می توانید آنرا به صورت فوری و در کمترین زمان تهیه کنید به گزارش   به نقل از همشهری آنلاین ، کوکو برنج همان طور که از نامش پیداست از برنج تهیه میشود و یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع و راحت هم تهیه میشود. ادامه مطلب ...