آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

«شلغم» پنی‌سیلین دارد؟

«شلغم» پنی‌سیلین دارد؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای است که به طور سنتی برای درمان سرماخوردگی استفاده می‌شود، درباره علت تاثیر شلغم در سرماخوردگی‌ها توضیح داد دکتر غزاله اسلامیان درباره کپک روی نان و یا سایر مواد غذایی مواردی را مطرح کرد و گفت: کپک‌ها قارچ‌های میکروسکوپی هستند که بعد از تشکیل کلونی روی مواد غذایی و تولید اسپورهای رنگی قابل دیدن می‌شوند، هیچ پژوهشی تا به امروز دقیقا مشخص نکرده که چند گونه کپک وجود دارد ولی تعداد آنها بیش از ۳۰۰ هزار گونه تخمین زده می‌شود. ادامه مطلب ...

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

به گزارش   به نقل از اُکالا ، غوره، میوه نارس انگور است که طعمی ترش و دلنشین دارد و به عنوان چاشنی در انواع غذاها و سالادها استفاده می‌شود با فرا رسیدن فصل تابستان، غوره تازه به وفور در بازار یافت می‌شود و بسیاری از افراد به دنبال راه‌هایی برای نگهداری و حفظ طراوت آن برای مدت طولانی‌تر هستند. ادامه مطلب ...