آب و غذا

«شلغم» پنی‌سیلین دارد؟

«شلغم» پنی‌سیلین دارد؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای است که به طور سنتی برای درمان سرماخوردگی استفاده می‌شود، درباره علت تاثیر شلغم در سرماخوردگی‌ها توضیح داد دکتر غزاله اسلامیان درباره کپک روی نان و یا سایر مواد غذایی مواردی را مطرح کرد و گفت: کپک‌ها قارچ‌های میکروسکوپی هستند که بعد از تشکیل کلونی روی مواد غذایی و تولید اسپورهای رنگی قابل دیدن می‌شوند، هیچ پژوهشی تا به امروز دقیقا مشخص نکرده که چند گونه کپک وجود دارد ولی تعداد آنها بیش از ۳۰۰ هزار گونه تخمین زده می‌شود. ادامه مطلب ...

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

به گزارش   به نقل از اُکالا ، غوره، میوه نارس انگور است که طعمی ترش و دلنشین دارد و به عنوان چاشنی در انواع غذاها و سالادها استفاده می‌شود با فرا رسیدن فصل تابستان، غوره تازه به وفور در بازار یافت می‌شود و بسیاری از افراد به دنبال راه‌هایی برای نگهداری و حفظ طراوت آن برای مدت طولانی‌تر هستند. ادامه مطلب ...

چرا نباید نان را در یخچال نگه داریم؟

چرا نباید نان را در یخچال نگه داریم؟

تیلور توضیح داد که هرگز نباید نان را در یخچال نگه داشت، زیرا قرار گرفتن نان در معرض سرمای یخچال باعث کریستالی شدن نشاسته آن می‌شود و در نتیجه، طعم و بافت نان عوض می‌شود به گزارش   به نقل از فرارو ، یک کارشناس ایمنی موادغذایی توضیح داده که چرا نباید نان را در یخچال نگه دارید. ادامه مطلب ...

آیا میوه خشک ویتامین دارد ؟

آیا میوه خشک ویتامین دارد ؟

میوه خشک از زمان‌های قدیم تا به امروز به عنوان یکی از خوراکی‌های محبوب و خوشمزه شناخته می‌شود این روش نگهداری میوه‌ها، از آفتاب‌گیری در تابستان‌های گرم تا استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ی امروزی، همواره راهی عالی برای افزایش عمر مفید میوه‌ها بوده است. ادامه مطلب ...

لایه‌ای که بر سطح آبغوره‌ها می‌بندد، ضرر دارد؟

لایه‌ای که بر سطح آبغوره‌ها می‌بندد، ضرر دارد؟

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، لایه لزج، ژله‌ای و ضخیمی که گاهی بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل می‌شود الزاما مضر و آسیب زننده نیست به گزارش   به نقل از خبرآنلاین ، دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی می‌گوید: آب غوره سرشار از ترکیبات پلی فنلی و آنتی اکسیدانی عالی است و سرکه هم بسته به منبع اولیه مورد استفاده می‌تواند ترکیباتی از آن میوه را داشته باشد، البته سرکه‌هایی که از الکل تقطیر شده بدست می آیند این ویژگی را ندارند. ادامه مطلب ...

راه تشخیص گردوی چینی از گردوی ایرانی

راه تشخیص گردوی چینی از گردوی ایرانی

گردو یکی از خوشمزه ترین دانه های روغنی در جهان است و گردوی ایرانی یکی از بهترین گردوهای جهان است اما به شرطی که شما راه تشخیص گردوی ایرانی را بلد باشید به گزارش   به نقل از تابناک ، گردو یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین دانه روغنی جهان است که خواص زیادی داشته و از آن در تهیه انواع غذا، دسر و شیرینی استفاده می‌شود. ادامه مطلب ...

آیا شلغم پنی سلین دارد ؟

آیا شلغم پنی سلین دارد ؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در واکنش به وجود پنی سیلین در شلغم، توضیحاتی داد به گزارش   به نقل از مهر ، غزاله اسلامیان، با اشاره به اینکه شلغم حاوی پنی‌سیلین نیست، گفت: شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای است که به طور سنتی برای درمان سرماخوردگی استفاده می‌شود، این گیاه پنی سیلین ندارد ولی در برطرف کردن علامت‌های سرماخوردگی و بهبود وضعیت بیمار اثر مثبت دارد. ادامه مطلب ...

آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟

آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟

زمانی که نان زیاد در یخچال یا فضای بیرون می‌ماند کپک می‌زند و باید آن را دور ریخت از همین رو بسیاری از خود می‌پرسند کدام نان‌ها ماندگارتر هستند و اساسا معیار ماندگاری نان چیست؟ نان مرغوب به احتمال زیاد ماندگاری زیادی دارد، اما مشکل این است که بسیاری از ما هنوز با انواع نان‌های مرغوب آشنایی نداریم. ادامه مطلب ...

چرا سبزیجات صادراتی ایران برگشت می‌خورد؟

چرا سبزیجات صادراتی ایران برگشت می‌خورد؟

یک مسئول صنفی با اشاره به مشکلات ترابری کشور گفت: ترکیه سبزیجاتش را به‌روز و ساعت با پرواز صادر می‌کند درحالی‌که بار صادرکننده ایرانی در بندر ممکن است چند روز معطل بماند و محصولات خراب شود به گزارش   به نقل از مهر ، کشورهای جهان سال‌ها است به سمت حذف سموم پرخطر رفته‌اند. ادامه مطلب ...

سم آفلاتوکسین آجیل چیست؟

سم آفلاتوکسین آجیل چیست؟

در نگاه اول وقتی اسم آجیل می‌آید شاید تصور اولیه این است که انواع آجیل و مغزها به طور کلی مفید بوده و هیچ گونه عوارضی ندارند اما آجیل‌ها در فرایند تولید و عرضه، در معرض انواع سموم مانند سم آفلاتوکسین آجیل قرار دارند که عوارض خاص خود را دارند. ادامه مطلب ...

هر عرق گیاهی را مصرف نکنید؛ شاید در آن متانول، فلزات سنگین، و سموم مختلف باشد

هر عرق گیاهی را مصرف نکنید؛ شاید در آن متانول، فلزات سنگین، و سموم مختلف باشد

اظهارات کارشناسان گیاهان دارویی و نتایج تحقیقات انجام شده در 20 سال اخیر، نشان می‌دهد که بسیاری از عرقیات گیاهی تولید شده در کشور، حاوی متانول (الکل چوب) بقایای فلزات سنگین، سموم آفت‌کش، کودهای غیرمجاز و دارای آلودگی‌های باکتریایی و میکروبی است به گزارش  به نقل از خبرآنلاین ، روزنامه اعتماد نوشت: شیوه‌های غلط، غیراستاندارد و سودجویانه تولید و همچنین، رعایت نشدن اصول کاشت، برداشت و نگهداری گیاهان دارویی، دلیل اصلی وجود مقادیر کم تا زیاد متانول، بقایای فلزات سنگین یا آلودگی‌های سمی و باکتریایی و میکروبی در بسیاری از عرقیات گیاهی است. ادامه مطلب ...