آب و غذا

«شلغم» پنی‌سیلین دارد؟

«شلغم» پنی‌سیلین دارد؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای است که به طور سنتی برای درمان سرماخوردگی استفاده می‌شود، درباره علت تاثیر شلغم در سرماخوردگی‌ها توضیح داد دکتر غزاله اسلامیان درباره کپک روی نان و یا سایر مواد غذایی مواردی را مطرح کرد و گفت: کپک‌ها قارچ‌های میکروسکوپی هستند که بعد از تشکیل کلونی روی مواد غذایی و تولید اسپورهای رنگی قابل دیدن می‌شوند، هیچ پژوهشی تا به امروز دقیقا مشخص نکرده که چند گونه کپک وجود دارد ولی تعداد آنها بیش از ۳۰۰ هزار گونه تخمین زده می‌شود. ادامه مطلب ...

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

۵ روش‌ نگهداری غوره برای طولانی مدت بدون کپک زدن

به گزارش   به نقل از اُکالا ، غوره، میوه نارس انگور است که طعمی ترش و دلنشین دارد و به عنوان چاشنی در انواع غذاها و سالادها استفاده می‌شود با فرا رسیدن فصل تابستان، غوره تازه به وفور در بازار یافت می‌شود و بسیاری از افراد به دنبال راه‌هایی برای نگهداری و حفظ طراوت آن برای مدت طولانی‌تر هستند. ادامه مطلب ...

چرا نباید نان را در یخچال نگه داریم؟

چرا نباید نان را در یخچال نگه داریم؟

تیلور توضیح داد که هرگز نباید نان را در یخچال نگه داشت، زیرا قرار گرفتن نان در معرض سرمای یخچال باعث کریستالی شدن نشاسته آن می‌شود و در نتیجه، طعم و بافت نان عوض می‌شود به گزارش   به نقل از فرارو ، یک کارشناس ایمنی موادغذایی توضیح داده که چرا نباید نان را در یخچال نگه دارید. ادامه مطلب ...

آیا میوه خشک ویتامین دارد ؟

آیا میوه خشک ویتامین دارد ؟

میوه خشک از زمان‌های قدیم تا به امروز به عنوان یکی از خوراکی‌های محبوب و خوشمزه شناخته می‌شود این روش نگهداری میوه‌ها، از آفتاب‌گیری در تابستان‌های گرم تا استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ی امروزی، همواره راهی عالی برای افزایش عمر مفید میوه‌ها بوده است. ادامه مطلب ...

لایه‌ای که بر سطح آبغوره‌ها می‌بندد، ضرر دارد؟

لایه‌ای که بر سطح آبغوره‌ها می‌بندد، ضرر دارد؟

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، لایه لزج، ژله‌ای و ضخیمی که گاهی بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل می‌شود الزاما مضر و آسیب زننده نیست به گزارش   به نقل از خبرآنلاین ، دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی می‌گوید: آب غوره سرشار از ترکیبات پلی فنلی و آنتی اکسیدانی عالی است و سرکه هم بسته به منبع اولیه مورد استفاده می‌تواند ترکیباتی از آن میوه را داشته باشد، البته سرکه‌هایی که از الکل تقطیر شده بدست می آیند این ویژگی را ندارند. ادامه مطلب ...