رییس سازمان ملی استاندارد ایران، عزم دولت را تولید نان سلامت محور برشمرد «مهدی اسلامپناه» در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی آرد و نان، شیرینی و شکلات ایران، تصریح کرد: این سازمان با اجباری کردن بخشی از فرآیند کاشت گندم و همچنین آرد کامل بر آن است تا نان به صورت کامل و سالم در اختیار مردم قرار گیرد. ادامه مطلب ...
آرد کامل
اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی و دیگر دستگاههای نظارتی و اجرائی استان مهیای اجرای استانداردهای آرد کامل در تولید و پخت نان در تمامی نانواییهای استان میشود وحیدرضا فریدونی، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی در جلسه کارگروه بهبود و کیفیت و سلامت نان و دسترسی به آردکامل با اشاره به اینکه موجودی گندم استان در حال حاضر از کیفیت خوبی به لحاظ پروتئین موجود درگندم برخوردار است، اظهار کرد: اجرای این طرح و بهره گیری از استاندارد تعریف شده برای آرد کامل و بهره گیری از آن در پخت نان علاوه بر اثر گذاری مستقیم در افزایش سلامت خانوار و همچنین کاهش میزان مصرف گندم منفعت مالی را هم برای نانوا با افزایش تعداد نان تولیدی به همراه خواهد داشت. ادامه مطلب ...
نظارت بر تولید و نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، واردات و صادرات از وظایف سازمان غذا و دارو است مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به مطلب فوق با بیان اینکه شعار روز جهانی فائو «آب زندگیست، آب غذاست»، گفت: ۷۲درصد منابع آب شیرین صرف کشاورزی میشود، باید به سمتی برویم که با حفظ ایمنی غذا، از آب کمتری برای تولید استفاده شود. ادامه مطلب ...
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان از برگزاری نخستین نمایشگاه نان خوزستان خبر داد و گفت: این نمایشگاه که به عرضه انواع نانهای سنتی و صنعتی و فرآوردههای گندم اختصاص دارد از ۲۴ تا ۲۶ آبان در محل سیلوی اهواز برگزار میشود امید جهاننژادیان با اعلام اینکه این نمایشگاه با هدف ارتقاء و بهبود کیفیت نان و آشنایی با فرهنگهای غذایی و نانهای محلی اقوام مختلف استان خوزستان برگزار میشود، افزود: در جریان این نمایشگاه، نسبت به پخت نان با آرد کامل به صورت سنتی و صنعتی و نیز فروش نان و فرآوردههای گندم با تخفیف ویژه اقدام میشود. ادامه مطلب ...
یک کارشناس غلات گفت:اصطلاح آرد کامل که در بازار مطرح است پایه و اساس علمی و مستند ندارد برخی سخنان کارشناسان صنایع غذایی منجر سوءاستفاده شده و افراد به نفع سودتجاری خود بهره برداری میکنند. ادامه مطلب ...
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول پخت نان با آرد کامل را راهکار ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در نانواییهای شهرستان دزفول آغاز شد به گزارش به نقل از ایرنا ، بهروز قمرزادهافزود: آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر میگیرد، که به دلیل برخورداری این نوع آرد از فیبر بالا، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها دارای ارزشهای غذایی بالایی است. ادامه مطلب ...
استاندارد ملی آرد برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم نیز بازنگری شد به گزارش به نقل از مهر ، سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: با هدف افزایش کیفیت در نانهای چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که به عنوان قوت غالب مردم در سفره هر ایرانی دارای حرمت و کرامت است در دستور کار قرار دارد. ادامه مطلب ...
رییس سازمان ملی استاندارد گفت: با تولید آرد کامل و استانداردسازی این بخش، از این به بعد مردم از نان و آرد کامل و منطبق با استانداردهای روز استفاده خواهند کرد به گزارش به نقل از مهر ، مهدی اسلام پناه امروز در مراسم رونمایی از استاندارد ملی آرد و نان اظهار کرد: با آزادسازی روند تولید آرد کامل و استانداردسازی این مسیر، زمینه برای استفاده مردم ایران از نان و آرد کامل فراهم شد. ادامه مطلب ...
رییس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد میکند به گزارش به نقل از ایرنا ، «محمد ایزدی» در همایش ملی «آرد کامل- نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، افزود: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت در بخشهای خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری میرسد. ادامه مطلب ...