رییس سازمان ملی استاندارد ایران، عزم دولت را تولید نان سلامت محور برشمرد «مهدی اسلامپناه» در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی آرد و نان، شیرینی و شکلات ایران، تصریح کرد: این سازمان با اجباری کردن بخشی از فرآیند کاشت گندم و همچنین آرد کامل بر آن است تا نان به صورت کامل و سالم در اختیار مردم قرار گیرد. ادامه مطلب ...
آرد کامل
اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی و دیگر دستگاههای نظارتی و اجرائی استان مهیای اجرای استانداردهای آرد کامل در تولید و پخت نان در تمامی نانواییهای استان میشود وحیدرضا فریدونی، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی در جلسه کارگروه بهبود و کیفیت و سلامت نان و دسترسی به آردکامل با اشاره به اینکه موجودی گندم استان در حال حاضر از کیفیت خوبی به لحاظ پروتئین موجود درگندم برخوردار است، اظهار کرد: اجرای این طرح و بهره گیری از استاندارد تعریف شده برای آرد کامل و بهره گیری از آن در پخت نان علاوه بر اثر گذاری مستقیم در افزایش سلامت خانوار و همچنین کاهش میزان مصرف گندم منفعت مالی را هم برای نانوا با افزایش تعداد نان تولیدی به همراه خواهد داشت. ادامه مطلب ...
نظارت بر تولید و نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، واردات و صادرات از وظایف سازمان غذا و دارو است مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به مطلب فوق با بیان اینکه شعار روز جهانی فائو «آب زندگیست، آب غذاست»، گفت: ۷۲درصد منابع آب شیرین صرف کشاورزی میشود، باید به سمتی برویم که با حفظ ایمنی غذا، از آب کمتری برای تولید استفاده شود. ادامه مطلب ...
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان از برگزاری نخستین نمایشگاه نان خوزستان خبر داد و گفت: این نمایشگاه که به عرضه انواع نانهای سنتی و صنعتی و فرآوردههای گندم اختصاص دارد از ۲۴ تا ۲۶ آبان در محل سیلوی اهواز برگزار میشود امید جهاننژادیان با اعلام اینکه این نمایشگاه با هدف ارتقاء و بهبود کیفیت نان و آشنایی با فرهنگهای غذایی و نانهای محلی اقوام مختلف استان خوزستان برگزار میشود، افزود: در جریان این نمایشگاه، نسبت به پخت نان با آرد کامل به صورت سنتی و صنعتی و نیز فروش نان و فرآوردههای گندم با تخفیف ویژه اقدام میشود. ادامه مطلب ...
یک کارشناس غلات گفت:اصطلاح آرد کامل که در بازار مطرح است پایه و اساس علمی و مستند ندارد برخی سخنان کارشناسان صنایع غذایی منجر سوءاستفاده شده و افراد به نفع سودتجاری خود بهره برداری میکنند. ادامه مطلب ...
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول پخت نان با آرد کامل را راهکار ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در نانواییهای شهرستان دزفول آغاز شد به گزارش به نقل از ایرنا ، بهروز قمرزادهافزود: آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر میگیرد، که به دلیل برخورداری این نوع آرد از فیبر بالا، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها دارای ارزشهای غذایی بالایی است. ادامه مطلب ...
استاندارد ملی آرد برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم نیز بازنگری شد به گزارش به نقل از مهر ، سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: با هدف افزایش کیفیت در نانهای چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که به عنوان قوت غالب مردم در سفره هر ایرانی دارای حرمت و کرامت است در دستور کار قرار دارد. ادامه مطلب ...
رییس سازمان ملی استاندارد گفت: با تولید آرد کامل و استانداردسازی این بخش، از این به بعد مردم از نان و آرد کامل و منطبق با استانداردهای روز استفاده خواهند کرد به گزارش به نقل از مهر ، مهدی اسلام پناه امروز در مراسم رونمایی از استاندارد ملی آرد و نان اظهار کرد: با آزادسازی روند تولید آرد کامل و استانداردسازی این مسیر، زمینه برای استفاده مردم ایران از نان و آرد کامل فراهم شد. ادامه مطلب ...
رییس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد میکند به گزارش به نقل از ایرنا ، «محمد ایزدی» در همایش ملی «آرد کامل- نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، افزود: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت در بخشهای خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری میرسد. ادامه مطلب ...
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: براساس مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در تمام استانهای کشور باید یک تا سه کارخانه تولید آرد کامل راهاندازی شود به گزارش به نقل از مهر ، سهراب سهرابی در نشست خبری در خصوص نهضت احیای آرد و نان کامل گفت: در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی که در ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ مصوب شد، تمام استانهای کشور در راستای سلامت جامعه باید یک تا سه کارخانه تولید آرد کامل تا پایان سال ۱۴۰۳ راهاندازی کنند. ادامه مطلب ...
نان سنگک یا نان بربری؟ اگر طرفدار نانهای سنتی باشید، انتخاب بین نان سنگک و نان بربری واقعاً کار سختی است گاهی اوقات مجبور میشویم پای مزایا و معایب را به میان بکشیم تا چالش انتخاب میان این دو نان را کمتر کنیم. ادامه مطلب ...