آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تاکید رییس سازمان ملی استاندارد بر تولید نان سلامت‌محور

تاکید رییس سازمان ملی استاندارد بر تولید نان سلامت‌محور

رییس سازمان ملی استاندارد ایران، عزم دولت را تولید نان سلامت محور برشمرد «مهدی اسلام‌پناه» در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی آرد و نان، شیرینی و شکلات ایران، تصریح کرد: این سازمان با اجباری کردن بخشی از فرآیند کاشت گندم و همچنین آرد کامل بر آن است تا نان به صورت کامل و سالم در اختیار مردم قرار گیرد. ادامه مطلب ...

خراسان رضوی مهیای استفاده از استاندار آرد کامل در تولید نان می‌شود

خراسان رضوی مهیای استفاده از استاندار آرد کامل در تولید نان می‌شود

اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی و دیگر دستگاه‌های نظارتی و اجرائی استان مهیای اجرای استانداردهای آرد کامل در تولید و پخت نان در تمامی نانوایی‌های استان می‌شود وحیدرضا فریدونی، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی در جلسه کارگروه بهبود و کیفیت و سلامت نان و دسترسی به آردکامل با اشاره به اینکه موجودی گندم استان در حال حاضر از کیفیت خوبی به لحاظ پروتئین موجود درگندم برخوردار است، اظهار کرد: اجرای این طرح و بهره گیری از استاندارد تعریف شده برای آرد کامل و بهره گیری از آن در پخت نان علاوه بر اثر گذاری مستقیم در افزایش سلامت خانوار و همچنین کاهش میزان مصرف گندم منفعت مالی را هم برای نانوا با افزایش تعداد نان تولیدی به همراه خواهد داشت. ادامه مطلب ...

برچسب اعلام تراریختگی باید روی محصولات تراریخته الصاق شود

برچسب اعلام تراریختگی باید روی محصولات تراریخته الصاق شود

نظارت بر تولید و نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، واردات و صادرات از وظایف سازمان غذا و دارو است مدیرکل امور فرآورده‌‌‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به مطلب فوق با بیان اینکه شعار روز جهانی فائو «آب زندگی‌ست، آب غذاست»، گفت: ۷۲‌درصد منابع آب شیرین صرف کشاورزی می‌شود، باید به سمتی برویم که با حفظ ایمنی غذا، از آب کمتری برای تولید استفاده شود. ادامه مطلب ...

نخستین نمایشگاه نان خوزستان در سیلوی اهواز برگزار می‌شود

نخستین نمایشگاه نان خوزستان در سیلوی اهواز برگزار می‌شود

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان از برگزاری نخستین نمایشگاه نان خوزستان خبر داد و گفت: این نمایشگاه که به عرضه انواع نان‌های سنتی و صنعتی و فرآورده‌های گندم اختصاص دارد از ۲۴ تا ۲۶ آبان در محل سیلوی اهواز برگزار می‌شود امید جهان‌نژادیان با اعلام اینکه این نمایشگاه با هدف ارتقاء و بهبود کیفیت نان و آشنایی با فرهنگ‌های غذایی و نان‌های محلی اقوام مختلف استان خوزستان برگزار می‌شود، افزود: در جریان این نمایشگاه، نسبت به پخت نان با آرد کامل به صورت سنتی و صنعتی و نیز فروش نان و فرآورده‌های گندم با تخفیف ویژه اقدام می‌شود. ادامه مطلب ...

پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در دزفول آغاز شد

پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در دزفول آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول پخت نان با آرد کامل را راهکار ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در نانوایی‌های شهرستان دزفول آغاز شد به گزارش   به نقل از ایرنا ، بهروز قمرزادهافزود: آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر می‌گیرد، که به دلیل برخورداری این نوع آرد از فیبر بالا، پروتئین‌، مواد معدنی و ویتامین‌ها دارای ارزش‌های غذایی بالایی است. ادامه مطلب ...

استاندارد ملی آرد تجدیدنظر شد

استاندارد ملی آرد تجدیدنظر شد

استاندارد ملی آرد برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم نیز بازنگری شد به گزارش   به نقل از مهر ، سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: با هدف افزایش کیفیت در نان‌های چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که به عنوان قوت غالب مردم در سفره هر ایرانی دارای حرمت و کرامت است در دستور کار قرار دارد. ادامه مطلب ...

آرد نان استاندارد شد

آرد نان استاندارد شد

رییس سازمان ملی استاندارد گفت: با تولید آرد کامل و استانداردسازی این بخش، از این به بعد مردم از نان و آرد کامل و منطبق با استانداردهای روز استفاده خواهند کرد به گزارش   به نقل از مهر ، مهدی اسلام پناه امروز در مراسم رونمایی از استاندارد ملی آرد و نان اظهار کرد: با آزادسازی روند تولید آرد کامل و استانداردسازی این مسیر، زمینه برای استفاده مردم ایران از نان و آرد کامل فراهم شد. ادامه مطلب ...

کیفیت گندم، آرد و نام کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

کیفیت گندم، آرد و نام کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌کند به گزارش   به نقل از ایرنا ، «محمد ایزدی» در همایش ملی «آرد کامل- نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، افزود: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت‌ در بخش‌های خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری می‌رسد. ادامه مطلب ...