آب و غذا

پیش‌بینی تولید ۱۸۵ هزار تن قارچ خوراکی در سال جاری

پیش‌بینی تولید ۱۸۵ هزار تن قارچ خوراکی در سال جاری

مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی پیش‌بینی کرد: میزان تولید قارچ خوراکی در سال جاری به ۱۸۵ هزار تن برسد «غلامرضا تقوی» درباره وضعیت تولید محصول قارچ خوراکی در کشور پیش‌بینی کرد: در سال ۱۴۰۱ تولید این محصول به ۱۸۵ هزار تن افزایش یابد. ادامه مطلب ...

عرضه قارچ، بالاتر از ۶۰ هزار تومان گرانفروشی است

عرضه قارچ، بالاتر از ۶۰ هزار تومان گرانفروشی است

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی قیمت هرکیلو قارچ سرمزرعه را ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: اکنون هر کیلو قارچ با نرخ ۵۵ تا ۶۰ هزار تومان باید به دست مصرف‌کننده برسد و عرضه با قیمت بالاتر گرانفروشی است آقای مهدی رجبی گفت: با توجه به شرایط مساعد بازار، قیمت قارچ کماکان ثابت بوده و تغییری نداشته است. ادامه مطلب ...

ارتقای کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی با کاهش آسیب‌های باکتریایی

ارتقای کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی با کاهش آسیب‌های باکتریایی

پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به شناسایی باکتری‌های مضر برای قارچ خوراکی شدند که کنترل آن موجب ارتقای کمی و کیفی صنعت تولید قارچ خوراکی خواهد شد به نقل از دانشگاه تهران، پژوهش‌های تازه محققان دانشگاه تهران در آزمایشگاه باکتری‌شناسی گروه گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی این دانشگاه، بر شناخت و بررسی باکتری‌های مضر برای قارچ خوراکی متمرکز شده است. ادامه مطلب ...

ماهانه هزار تن قارچ خوراکی صادر می شود

ماهانه هزار تن قارچ خوراکی صادر می شود

رییس انجمن پروردش دهنگان قارچ خوراکی گفت:حدودا هر ماهه ۱۰۰۰ تن قارچ به ارزش ۱۲ میلیون دلار به سایر کشورها صادر می شود مهدی رجبی در نشستی خبری با بیان اینکه تمرکز امسال بر تولید و مهار تورم است، عنوان کرد: در گذشته زمانی که از زمان استفاده محصولی می‌گذشت دلالان محصول را با قیمت کم خریداری می‌کردند. ادامه مطلب ...

مهارت آموزی تولید قارچ تضمین اشتغال زایی در کشور است

مهارت آموزی تولید قارچ تضمین اشتغال زایی در کشور است

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی با بیان اینکه نیاز است به حوزه اشتغالزایی در قارچ توجه ویژه شود، گفت: اشتغال جوانان یکی از موضوعات مهم کشور است که اگر آنها مهارت لازم را در حوزه پرورش قارچ خوراکی ببینند اشتغال آنها تضمین می شود مهدی رجبی با اشاره به تربیت نیروی ماهر پرورش قارچ در کشورعنوان کرد: 30 درصد اشتغال در تولید قارچ مربوط به اتباع خارجی است در حالی که این حوزه ظرفیت بسیار زیادی برای اشتغال جوانان دارد. ادامه مطلب ...

ایران رتبه هفتم تولید قارچ در جهان را دارد

ایران رتبه هفتم تولید قارچ در جهان را دارد

سرپرست دفتر امور گلخانه، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی از صادرات یک هزار و ۷۰۳ تن قارچ خوراکی به ارزش ۲۱ میلیون دلار در نیمه نخست سال جاری بر اساس آمار گمرک خبر داد و گفت: ایران رتبه هفتم تولید قارچ خوراکی جهان را داراست. ادامه مطلب ...

تولید قارچ به ۲۱۰ هزار تن می‌رسد

تولید قارچ به ۲۱۰ هزار تن می‌رسد

دبیر انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تن برسد نیما باغبانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزارتن برسد. ادامه مطلب ...

تاکید بر نظارت مجوزهای فعالیت‌های کشاورزی

تاکید بر نظارت مجوزهای فعالیت‌های کشاورزی

رییس سازمان امور اراضی کشور با تاکید بر نظارت مجوزهای فعالیت های کشاورزی، اعلام کرد: صدور سند مالکیت اراضی کشاورزی از ۴ درصد سال ۱۴۰۰ به ۴۷ درصد افزایش یافته است به گزارش   به نقل از مهر ، رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: صدور شناسنامه مالکیت اراضی کشاورزی روند خوبی در دولت سیزدهم داشته به طوری که طی دو سال اخیر برای بیش از ۷. ادامه مطلب ...

از افزایش سطح زیرکشت گیاهان دارویی تا آغاز پرورش ماهیان سردآبی در فارس

از افزایش سطح زیرکشت گیاهان دارویی تا آغاز پرورش ماهیان سردآبی در فارس

با حمایت بنیاد برکت استان فارس اقداماتی نظیر استفاده از سیستم آبیاری‌های نوین در مزارع، افزایش سطح زیرکشت گیاهان دارویی و آغاز پرورش ماهیان سردآبی در استان فارس انجام شده است به گزارش   به نقل از ایستا ، مجری بنیاد برکت فارس امروز، ۲ تیرماه در حاشیه بازدید از مزارع گیاهان دارویی استان فارس گفت: در راستای زنجیره سبز و آبی و با حمایت بنیاد برکت، اقدام به افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی و پرورش ماهیان سردآبی و گرمابی در برخی از مناطق استان فارس کرده‌ایم. ادامه مطلب ...

پافشاری کشاورزان بر یک سنت غلط | سوزاندن سرمایه ملی

پافشاری کشاورزان بر یک سنت غلط | سوزاندن سرمایه ملی

با وجود زیان و سرمایه سوزی آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی اما متاسفانه همچنان این سنت غلط در بین کشاورزان ادامه دارد و جهاد کشاورزی هم واکنش خاصی در این خصوص نشان نمی‌دهد به گزارش   به نقل از بازار ، کشاورزان براساس سنتی اشتباه اما مرسوم پس از برداشت محصول اقدام به آتش زدن بقایای آن در سطح مزارع می کنند، این اقدام در سطح کشتزارها از سوی کشاورزان به ویژه در اراضی گندم و جو علاوه بر آسیب رساندن به خاک و آلوده کردن هوا، احتمال گسترش آتش به دیگر نقاط از جمله مراتع و جنگل‌ها را افزایش می‌دهد. ادامه مطلب ...