مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی از تولید قطعی ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم درسال زراعی گذشته در کشور خبر داد و گفت: این میزان تولید نسبت به سال قبل با رشدی ۳۵ میلیون تنی روبهرو بوده است. ادامه مطلب ...
پخت نان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی از پیش بینی تولید ۶۰۰ هزار تن گندم در این استان خبر داد اکبر فتحی در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر ۶۰۰ هزار تن گندم در استان آذربایجان شرقی تولید میشود و اگر کشاورزان همه گندم تولیدی خود را به شرکت غله و خدمات بازرگانی آذربایجان شرقی تحویل دهند، نیاز استان برطرف میشود و نیازی به تأمین از دیگر استانها نیست. ادامه مطلب ...
عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات کشاورزی گفت: بخشی از کیفیت نانها مربوط به نوع آردی است که استفاده میشود؛ کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست نان قوت غالب مردم در جهان است. ادامه مطلب ...
رییس سازمان ملی استاندارد ایران، عزم دولت را تولید نان سلامت محور برشمرد «مهدی اسلامپناه» در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی آرد و نان، شیرینی و شکلات ایران، تصریح کرد: این سازمان با اجباری کردن بخشی از فرآیند کاشت گندم و همچنین آرد کامل بر آن است تا نان به صورت کامل و سالم در اختیار مردم قرار گیرد. ادامه مطلب ...
پانزدهمین نمایشگاه صنعت غلات و آرد و نان از 16 شهریور ماه برگزار میشود این نمایشگاه در در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد. ادامه مطلب ...
اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی و دیگر دستگاههای نظارتی و اجرائی استان مهیای اجرای استانداردهای آرد کامل در تولید و پخت نان در تمامی نانواییهای استان میشود وحیدرضا فریدونی، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی در جلسه کارگروه بهبود و کیفیت و سلامت نان و دسترسی به آردکامل با اشاره به اینکه موجودی گندم استان در حال حاضر از کیفیت خوبی به لحاظ پروتئین موجود درگندم برخوردار است، اظهار کرد: اجرای این طرح و بهره گیری از استاندارد تعریف شده برای آرد کامل و بهره گیری از آن در پخت نان علاوه بر اثر گذاری مستقیم در افزایش سلامت خانوار و همچنین کاهش میزان مصرف گندم منفعت مالی را هم برای نانوا با افزایش تعداد نان تولیدی به همراه خواهد داشت. ادامه مطلب ...
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از افزایش قابل توجه ذخایر کالاهای اساسی کشور خبر داد و گفت: موجودی ذخایر اساسی در پایان سال ۱۴۰۱ نسبت به آغاز سال ۱۴۰۱، بیش از ۴۵ درصد افزایش یافت و این افزایش در ذخایر روغن خام ۱۱۰ درصد، گندم ۷۱ درصد، برنج پنج درصد و شکر خام ۲ درصد بود سید سعید راد با اعلام اینکه برای عرضه و فروش ۲۱ میلیون و 410 هزار تُن انواع کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۱ برنامهریزی شد، گفت: از این میزان، ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تُن به گندم، ۹ میلیون و ۱۲۷ هزار تُن به آرد، ۴۱۲ هزار و ۵۰۰ تُن به روغن خام، ۳۹۷ هزار تُن به برنج، ۳۲۳ هزار تُن به شکر خام و ۵۰ هزار و ۵۰۰ تن به دانههای روغنی اختصاص داشت. ادامه مطلب ...
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان از برگزاری نخستین نمایشگاه نان خوزستان خبر داد و گفت: این نمایشگاه که به عرضه انواع نانهای سنتی و صنعتی و فرآوردههای گندم اختصاص دارد از ۲۴ تا ۲۶ آبان در محل سیلوی اهواز برگزار میشود امید جهاننژادیان با اعلام اینکه این نمایشگاه با هدف ارتقاء و بهبود کیفیت نان و آشنایی با فرهنگهای غذایی و نانهای محلی اقوام مختلف استان خوزستان برگزار میشود، افزود: در جریان این نمایشگاه، نسبت به پخت نان با آرد کامل به صورت سنتی و صنعتی و نیز فروش نان و فرآوردههای گندم با تخفیف ویژه اقدام میشود. ادامه مطلب ...
یک کارشناس غلات گفت:اصطلاح آرد کامل که در بازار مطرح است پایه و اساس علمی و مستند ندارد برخی سخنان کارشناسان صنایع غذایی منجر سوءاستفاده شده و افراد به نفع سودتجاری خود بهره برداری میکنند. ادامه مطلب ...
ترکیبات بهبود دهنده که در صنایع پخت استفاده میشوند، گستردهاند و به طور کلی شامل مواد اکسیدکننده و احیاکننده، آنزیمها، امولسیونکنندهها و ترکیبات اسیدیکننده هستند عضو هیات علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگیهای گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند. ادامه مطلب ...
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول پخت نان با آرد کامل را راهکار ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای نخستین بار در نانواییهای شهرستان دزفول آغاز شد به گزارش به نقل از ایرنا ، بهروز قمرزادهافزود: آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر میگیرد، که به دلیل برخورداری این نوع آرد از فیبر بالا، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها دارای ارزشهای غذایی بالایی است. ادامه مطلب ...
استاندار همدان گفت: پخت نان کامل در نانواییهای استان از ماههای گذشته آغاز شده و عرضه آن تا پایان سال در ۲۵۰ نانوایی انجام خواهد شد به گزارش به نقل از ایرنا ، علیرضا قاسمیفرزاد در جلسه شورای آرد و نان استان همدان اظهارکرد: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماریهای بسیاری از جمله بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت میشود. ادامه مطلب ...