عضو هیات علمی گروه باغبانی دانشگاه بیرجند گفت: خامفروشی مشکل اساسی و عمده محصولات مزیتدار مانند زرشک و زعفران است و به دلیل نبود و کمبود امکانات و تجهیزات، صنعت فرآوری این محصولات را در خراسان جنوبی نداریم محمدحسین امینیفرد در رویداد استارتاپی که همزمان با پنجمین روز جشنواره ملی زرشک با موضوعات توسعه بازار، نکات تغذیهای، فناوری و بهداشت زرشک در دانشگاه بیرجند برگزار شد افزود: حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد زعفران تولیدی خراسان جنوبی بهصورت فله صادر و ۱۰ تا ۱۵ درصد این محصول فرآوری میشود. ادامه مطلب ...
