برای تهیه انواع غذاهای ایرانی به سبزیجات گوناگون و معطر نیاز داریم ما در ادامه لیست انواع سبزیجات برای هر غذا را قرار دادیم. ادامه مطلب ...
برای تهیه انواع غذاهای ایرانی به سبزیجات گوناگون و معطر نیاز داریم ما در ادامه لیست انواع سبزیجات برای هر غذا را قرار دادیم. ادامه مطلب ...
پونه کوهی یا اورگانو گیاهی خوراکی و دارویی از خانواده نعناست که قرنها افراد زیادی از آن برای طعمبخشیدن به غذاهای خود و درمان بعضی از بیماریها استفاده کردهاند در این مقاله میگوییم پونه کوهی چه فوایدی برای بدن دارد و همچنین خواص ادویه اورگانو چیست و چطور میتوانید پودر این گیاه را تهیه کنید. ادامه مطلب ...
در بازدید مشترک مدیر منطقه دو شهرداری و مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری قم راهکارهای تکمیل شبکه توزیع سازمان در سطح منطقه دو مورد بررسی قرار گرفت به گزارش به نقل از برنا ، محسن صادقی امینی با اشاره به مصوبات شورای سازمان و تاکید شهردار محترم بر تکمیل فروشگاههای زنجیره ای شهرداری قم خصوصاً در مناطقی که نیاز به استقرار تعداد بیشتری از این فروشگاهها دارند، اظهار کرد: در راستای ارتقای رفاه اجتماعی محلات و بهبود دسترسی همشهریان عزیز به کالاهای اساسی، احداث فروشگاههای همشهری و افزایش بازارچه های ریحان تحت مالکیت شهرداری در دستور کار قرار گرفته که با همکاری منطقه دو و با محوریت معاونت مالی و اقتصادی شهرداری، دومین شعبه از فروشگاههای زنجیره ای در بازدید روز گذشته، مورد توافق طرفین قرار گرفت. ادامه مطلب ...
پژوهشگران دانشکده فناوری کشاورزی (ابوریحان) دانشگاه تهران با تلفیق فناوریهای پیشرفته مهندسی و هوش مصنوعی، توانستند راهحلی مؤثر برای خشککردن شلتوک برنج و دیگر محصولات کشاورزی ارائه دهند به گزارش به نقل از ایرنا ، دستگاه خشککن محصولات کشاورزی که در قالب رساله دکتری مائده لیلایی، دانشجوی رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم با هدایت اکبر عربحسینی و محمدحسین کیانمهر، اساتید گروه فنی کشاورزی دانشکده فناوری کشاورزی (ابوریحان) دانشگاه تهران و هادی صمیمی اخیجهانی از دانشگاه کردستان طراحی و ساخته شده است، با ترکیب فناوریهای نوین و در نظر گرفتن نیازهای کشاورزی ایران، علاوه بر افزایش بهرهوری و کاهش هزینه، تأثیرات منفی بر محیط زیست را به حداقل میرساند. ادامه مطلب ...
تره تیزک یا شاهی گیاهی یک ساله به ارتفاع ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر است که در نواحی مختلف ایران پرورش مییابد این گیاه که دارای نشاسته و روغن است با فرا رسیدن بهار در دسترس ما قرار میگیرد و به عنوان غذا و دارو مصرف میشود. ادامه مطلب ...
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی از نقش بذرهای اصلاحشده در افزایش عملکرد مزارع و ارتقای بهرهوری کشاورزی در شرایط اقلیمی سخت استان خبر داد و بر لزوم گسترش این رویکرد تأکید کرد به گزارش به نقل از ایسنا ، علیرضا مقری اظهار کرد: بذرهای اصلاحشده از نظر عملکرد، مقاومت به تنشهای محیطی از جمله خشکی، شوری و گرما، مقاومت به بیماریها و آفات، یکنواختی رشد و کیفیت محصول بسیار بالاتر از بذرهای سنتی هستند. ادامه مطلب ...
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با اشاره به برگزاری رویداد ملی « درهای باز کشاورزی» همزمان با سراسر کشور بر لزوم توسعه ارقام مقاوم و تقویت ارتباط میان مراکز پژوهشی و بهرهبرداران به دلیل تنشهای محیطی در استان تهران تأکید کرد به گزارش به نقل از ایسنا ، محسن سیلسپور با اشاره به برگزاری رویداد ملی «درهای باز کشاورزی» گفت: این رویداد به صورت همزمان در مراکز و مؤسسات تحقیقاتی سراسر کشور در برگزار شد و هدف آن آشنایی اقشار مختلف جامعه با فعالیتهای پژوهشی، ترویجی و آموزشی مراکز تحقیقاتی و تبیین نقش این مراکز در امنیت غذایی کشور است. ادامه مطلب ...
دلمه فلفل یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با علاوه بر عطر و طعم بینظیر، ظاهر زیبایی نیز دارد و می تواند غذایی عالی برای مهمانی باشد سبزی خشک دلمه، شامل جعفری و گشنیز و نعناست. ادامه مطلب ...
سالاد پاستای سرد، غذایی ساده، خوشمزه و خنک است که با ترکیب پاستا، سبزیجات تازه و سس مخصوص، برای تابستان عالی است به گزارش به نقل از شایانیوز ، سالاد پاستای سرد یکی از اون خوراکی های خوشمزه و پرطرفداره که خیلی راحت میشه درستش کرد و همه هم دوست دارن. ادامه مطلب ...
غذاهایی که هوس برنج رو کامل از بین میبرن گزینههایی که توی رژیمهای لاغری غوغا میکنن وبگاه به نقل از ماگرتا ، برنج برای بسیاری از خانوادهها جزء ثابتی از سفره است، اما همه به یک اندازه به آن نیاز ندارند برخی برای کنترل وزن و قند خون به دنبال کاهش کربوهیدراتهای تصفیهشده هستند، گروهی به حساسیت یا رژیمهای خاص غذایی توجه دارند و برخی دیگر صرفا میخواهند تنوع بیشتری به بشقاب خود بدهند. ادامه مطلب ...
با شروع پاییز، تهیه ترشیهای خانگی بار دیگر رونق میگیرد در میان انواع ترشیها، ترشی بادمجان جایگاه ویژهای دارد؛ ترکیبی ساده و خوشمزه که علاوه بر رنگ و طعم جذاب، سرشار از خواص تغذیهای همچون کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی و کمک به هضم غذاست. ادامه مطلب ...
خورشت ریحان و بادمجان، یکی از خوشعطرترین و دلچسبترین خورشت های ایرانی است که با ترکیب ریحان تازه، بادمجانهای سرخشده، گوشت خورشتی و چاشنیهای سنتی مانند رب نارنج و آبغوره، طعمی متفاوت و خاطرهانگیز به سفره میبخشد این خورشت، پیوندی از طراوت سبزیها و لطافت گوشت در سایه هنر و حوصله آشپزی ایرانی است. ادامه مطلب ...