آب و غذا

ارزش اقتصادی محصولات دانش‌بنیان کشاورزی کشور ۵۰۰ میلیون دلار است

ارزش اقتصادی محصولات دانش‌بنیان کشاورزی کشور ۵۰۰ میلیون دلار است

صالحی با بیان اینکه ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در ایران فعالیت دارد، اظهار کرد: ارزش محصولات آنها حدود ۵۰۰ میلیون دلار است که ضرورت دارد این عدد حداقل به ۲ میلیارد دلار برسد دومین رویداد فناوری نوین کشاورزی در سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد. ادامه مطلب ...

انعقاد ۱۸ قرارداد انتقال فن‌آوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به شرکت‌های دانش‌بنیان

انعقاد ۱۸ قرارداد انتقال فن‌آوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور، از انعقاد ۱۸ قرارداد انتقال و توسعه فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به شرکت‌های دانش‌بنیان و کشت و صنعت فعال بخش کشاورزی خبر داد غلامرضا صالحی جوزانی در این خصوص گفت: این قرارداد‌ها در حیطه ایجاد ارقام جدید در زمینه کود‌های زیستی، افزودنی‌های خوراک دام و همچنین افزودنی‌های صنایع غذایی مثل پروبیوتیک‌ها و استارتر‌های صنایع لبنی است. ادامه مطلب ...

انتقال 12 دستاورد شاخص تحقیقات علوم دامی به عرصه‌های دامپروری استان اردبیل

انتقال 12 دستاورد شاخص تحقیقات علوم دامی به عرصه‌های دامپروری استان اردبیل

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گفت: 12 فقره دستاورد شاخص بخش تحقیقات علوم دامی مرکز جهت ترویج گسترده در عرصه‌های دامپروری و بهره‌مندی هر چه بیشتر بهره‌برداران در اختیار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفته است کمال شهبازی بیان کرد: در راستای انجام تحقیقات کاربردی و تقاضا محور و حل مشکل بهره‌برداران، بخش تحقیقات علوم دامی مرکز در طی سال‌های اخیر فعالیت پژوهشی شاخصی را با حضور در عرصه‌های دامپروری و مشارکت بهره‌برداران انجام داده که منجر به تولید دانش فنی و دستاوردهای شاخص در زمینه دام و طیور و زنبورعسل شده است. ادامه مطلب ...

همکاری در تدوین سند توسعه دریامحور در دستور کار سال ۱۴۰۳

همکاری در تدوین سند توسعه دریامحور در دستور کار سال ۱۴۰۳

رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی اقدامات دانش‌پایه سال ۱۴۰۲ را سکوی پرتاب در بخش دانش‌بنیان دانست و توسعه زیربخش‌ها و همکاری در تدوین سند توسعه دریاپایه را از مأموریت‌های سال جدید برشمرد به گزارش   به نقل از مهر ، محمود بهمنی، رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با اشاره به مهمترین دستاوردهای این مؤسسه در سال گذشته، گفت: رویکرد تولید و انتقال دانش و یا ترویج یافته‌های علمی، ایجاد تشکل‌های تصمیم ساز در حوزه تحقیقات شیلات با دعوت از نخبگان و صاحب نظران، ایجاد زمینه ارتباطات بین‌المللی به منظور تقویت همکاری‌های مشترک، حمایت از پروژه‌های مشترک با مؤسسات تحقیقاتی، آموزشی، دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی از جمله برنامه‌های این مؤسسه بوده است. ادامه مطلب ...

دانش تولید میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک در کشور بومی شد

دانش تولید میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک در کشور بومی شد

معاون بخش بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از شناسایی، خالص‌سازی و تکثیر میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک جهت استفاده در تغذیه طیور در این موسسه خبر داد به گزارش   به نقل از ایانا ، نرگس واسجی شناسایی، خالص‌سازی و تکثیر میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک جهت استفاده در تغذیه طیور را یکی از دستاوردهای بخش بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برشمرد و گفت: ارتقاء کیفیت و سلامت محصولات طیور و کاهش هزینه­های تولید با حذف آنتی‌بیوتیک‌ها از مخارج صنعت طیور، از پیامدهای مهم این دستاورد هستند. ادامه مطلب ...

خواص خوردن سیر خام در شب

خواص خوردن سیر خام در شب

سیر یکی از مفیدترین منابع غذایی طبیعی است که به شکل‌های متفاوت و در زمان‌های مختلف کاربرد دارد و در هر موقعیت خاص، می‌تواند مزایای ویژه‌ای برای فرد به همراه اشته باشد یکی از موارد مورد بحث در این خصوص، خواص خوردن سیر خام در شب است و اینکه اصلا خوردن سیر در شب چه فایده ای دارد. ادامه مطلب ...

11 مورد از بهترین خواص سیر ترشی

11 مورد از بهترین خواص سیر ترشی

به گزارش   به نقل از مثبت مگ ، سیر ترشی یکی از محبوب‌ترین ترشی‌ها میان ایرانیان است و جایگاه ویژه‌ای در سفره آن‌ها دارد؛ نه صرفا به خاطر خواص آن، بلکه به دلیل ترکیب طعم آن با برخی از غذاها البته در این میان، افراد مسن‌تر از قدیم معتقد بودند که این ماده، دارویی سیاه است؛ چرا که در گذشته مردم، بسیار بیشتر از الآن تحت تاثیر توصیه‌های طب سنتی بوده‌اند و این ماده را در درمان بیماری‌های معده، فشار خون بالا، بیماری‌های کبدی و… موثر می‌دانستند. ادامه مطلب ...

همه چیز درباره خواص عناب و فواید آن برای سلامتی

همه چیز درباره خواص عناب و فواید آن برای سلامتی

آیا تا به حال راجع به خواص میوه عناب شنیده اید؟ عناب میوه ای با طعم ترش است که خواص متعددی می تواند برای سلامتی داشته باشد بسیاری از افراد در طول روز از این میوه به عنوان تنقلات استفاده می کنند و یا پودر آن را با غذاهای مختلف ترکیب کرده و مصرف می کنند. ادامه مطلب ...

پروبیوتیک طبیعی و بهترین منابع آن

پروبیوتیک طبیعی و بهترین منابع آن

پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های زنده ‌ای هستند که با تقویت و ذخیره ‌سازی باکتری‌های مفید در روده مزایای بسیاری را برای سلامتی به ارمغان می‌آورند مصرف پروبیوتیک‌ها عموما می‌تواند موجب بهبود سلامت و عملکرد دستگاه گوارش شود، افسردگی را کاهش دهد و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی نیز پیشگیری کند. ادامه مطلب ...

افزودن عسل به ماست سلامت روده را بهبود می‌بخشد

افزودن عسل به ماست سلامت روده را بهبود می‌بخشد

نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که افزودن یک قاشق غذاخوری عسل به یک کاسه ماست به زنده ماندن پروبیوتیک‌های موجود در آن در روده کمک می‌کند به گزارش   به نقل از ایسنا ، انسان‌ها عاشق غذا و نوشیدنی و ترکیب مواد غذایی مختلف با هم هستند. ادامه مطلب ...

محصول کندوها فقط به عسل خلاصه نمی‌شود

محصول کندوها فقط به عسل خلاصه نمی‌شود

رئیس مرکز رشد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، از فناوری هایی خبر داد که محصولاتی فراتر از عسل به بازار عرضه می کنند به گزارش   به نقل از مهر ، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور با اشاره به اینکه محصولات زنبور عسل فقط به عسل خلاصه نمی‌شود، گفت: پیشرفت در فناوری‌های پردازش و برنامه‌های کاربردی نوآورانه، فرصت‌های جدیدی را در این بخش باز کرده است. ادامه مطلب ...

بجای چرک خشک کن اینو بخور؛ هم قویه هم بی ضرر

بجای چرک خشک کن اینو بخور؛ هم قویه هم بی ضرر

مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند به شدت به سیستم ایمنی بدن آسیب برساند و باعث کاهش مقاومت طبیعی بدن در برابر عفونت‌ها شود اگر در شرایطی نیاز به استفاده از چرک‌خشک‌کن‌ها داشتید، بهتر است به دنبال جایگزین‌های طبیعی و کم‌ضرر باشید تا از عوارض جانبی آنتی‌بیوتیک‌ها جلوگیری کنید. ادامه مطلب ...